Mennyire értetek egyet azzal, hogy a rasszi és szexuális kisebbségek csak a saját társaságukat élvezzék?
Hát a homokosok jobban teszik, ha nálam nem próbálkoznak. Szoktak, a nyavalyások. Annyi van belőlük, mint a nyű, főleg Dél Európában. És mindig akkor jelennek meg a parkolóban, mikor eszem, és mutogatják a...tagjaikat. No, de van egy marha nagy késem, és fél szoktam mutatni: hamar megszabadítalak a problémától pajtás!
Erre aztán elpárolognak az aberráltak.
xDD
És,ezt el is higgyem?Azt mondtad kamionsofőr vagy:)
Akkor biztos nem vagy egy adonisz:D
5.
Nem értem. Sok a .uzi a parkolókban, ez tény, tudható. Nem vagyok Adonisz...Mit tudom én ki számít Adonisznak egy .uzi szemében. Örülök ha én nem.
Amúgy jóképünek tartanak, egy kicsit ugyan pocakos már, de a 43 év jó kor, általában tetszem a nőknek, én az ő véleményükre adok. 45 - ös karom van, régen gyúrtam. A múltkor vendégségben kipróbáltam a rokon srác súlyzóit. Kinyomtam a saját súlyom, 110 kg. Tehát olyan nagyon elesett nem lehetek. Kicsit őszbe forduló halánték. Nincs okom panaszra.
A homoszexualitásnál ez nem egyszerű, mivel az nem egy etnikai csoport.
Abban viszont egyetértek,hogy bizony jók voltak azok az amerikai törvények, melyek kifejezetten tiltották a négerek és fehérek párkapcsolatát.
"Mennyire értetek egyet azzal, hogy a rasszi és szexuális kisebbségek csak a saját társaságukat élvezzék?"
100%-ig
4 Hakapeszi
Biztos látják rajtad, hogy érdelek teged a téma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!