Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól észleltem, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól észleltem, hogy a nők (legalábbis az itteni hozzászólók) próbálják a nemüket szex alól felmenteni a kapcsolatokban?

Figyelt kérdés
Pedig fontos része szerintem. Szerintetek?
2019. jan. 6. 13:11
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem az összefüggéseket. Én sem jönnék össze valakivel, aki nem tesz egy problémája ellen. Partner lennék benne, segítenék, de ha mindent elutasít, nem lehet mit tenni.
2019. jan. 7. 09:00
 42/46 A kérdező kommentje:
Mármint most mit értünk probléma alatt? Vagy általánosságban mondod utolsó?
2019. jan. 7. 12:19
 43/46 anonim ***** válasza:
Amit írtál, nem kell ez, nem kell az, nem kell amaz. Minden oké ezek szerint, de akkor minek gyűlölködni, hogy jött ez az egész?
2019. jan. 7. 13:01
 44/46 A kérdező kommentje:
A magam esetét példának hoztam, arra reagáltam, hogy nem kell ez, nem kell az, nem kell amaz. Mivel egészséges vagyok, nem kell gyógyszer és pszichológus. Az hogy 2-3 hét alatt hozzácsiszolódom a partneremhez, az meg rövidebb idő, minthogy tantraguruvá váljak. Emellett pedig mindent megteszek, hogy a partnernek is jó legyen (és jó is neki). Mégis, valami okból elmaradozik a kapcsolatokban a nemiség, ebből pedig lesznek konfliktusok, itt vagy otthon pedig hiába kér útmutatást az ember, ő a hibás, a nők meg bólogatnak hozzá. Erre a csoportra vonatkozik a kérdés, amibe magam is tartozom, teljesen érthető, hogy azzal elmaradozik a szex, aki csak maszturbál egy nővel.
2019. jan. 7. 15:54
 45/46 anonim ***** válasza:
Szerintem itt igazából az a kérdés, hogy miért nem akarnak VELED szexelni a nők.
2019. jan. 7. 17:16
 46/46 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ha ez jött le belőle.
2019. jan. 7. 18:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!