Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól észleltem, hogy a nők (legalábbis az itteni hozzászólók) próbálják a nemüket szex alól felmenteni a kapcsolatokban?
Figyelt kérdés
Pedig fontos része szerintem. Szerintetek?2019. jan. 6. 13:11
41/46 anonim válasza:
Nem értem az összefüggéseket. Én sem jönnék össze valakivel, aki nem tesz egy problémája ellen. Partner lennék benne, segítenék, de ha mindent elutasít, nem lehet mit tenni.
42/46 A kérdező kommentje:
Mármint most mit értünk probléma alatt? Vagy általánosságban mondod utolsó?
2019. jan. 7. 12:19
43/46 anonim válasza:
Amit írtál, nem kell ez, nem kell az, nem kell amaz. Minden oké ezek szerint, de akkor minek gyűlölködni, hogy jött ez az egész?
44/46 A kérdező kommentje:
A magam esetét példának hoztam, arra reagáltam, hogy nem kell ez, nem kell az, nem kell amaz. Mivel egészséges vagyok, nem kell gyógyszer és pszichológus. Az hogy 2-3 hét alatt hozzácsiszolódom a partneremhez, az meg rövidebb idő, minthogy tantraguruvá váljak. Emellett pedig mindent megteszek, hogy a partnernek is jó legyen (és jó is neki). Mégis, valami okból elmaradozik a kapcsolatokban a nemiség, ebből pedig lesznek konfliktusok, itt vagy otthon pedig hiába kér útmutatást az ember, ő a hibás, a nők meg bólogatnak hozzá. Erre a csoportra vonatkozik a kérdés, amibe magam is tartozom, teljesen érthető, hogy azzal elmaradozik a szex, aki csak maszturbál egy nővel.
2019. jan. 7. 15:54
45/46 anonim válasza:
Szerintem itt igazából az a kérdés, hogy miért nem akarnak VELED szexelni a nők.
46/46 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ha ez jött le belőle.
2019. jan. 7. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!