Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól észleltem, hogy a nők (legalábbis az itteni hozzászólók) próbálják a nemüket szex alól felmenteni a kapcsolatokban?
#5 ha mar a behatolast sem elvezed, miert gondolod h a ffiak hibaja ha nincs orgazmusod?
A szex celja a kolcsonos oromszerzes, nem a reszeles (mikozben te csak ott fekszel) es a vegen egy nagy bumm, aztan mindenki mehet aludni.
#üresben :)
tudom értem, nagyon is..
biztos manuális váltós német kocsikat vezetett a párod, azokat kell üresben hagyni..tönkremehetnek ha bent marad a fokozat..
méghogy nincs női humorérzék..honnan veszik sokan?
Azokat a kérdéseket is olvasd el, amikor a pasi nem akar szexelni.
By the way, én is így jártam... Pedig én szívesen segítettem volna a korai magömléses pasimnak, de tipikusan neki semmi sem volt elég jó, és én voltam a "hibás".
Senki nem próbálja a saját nemét felmenteni semmi alól. Én azért váltam el nőként, mert nem volt már szex a kapcsolatban, az ex férjem meg nem értette, hogy nekem miért nem jó úgy, amúgy sem volt orgazmusom vele, akkor nem mindegy? :-(
Hát, ez volt az egyik bajom. De ennek ellenére én akartam volna csinálni, ő unt meg engem. A megunáson meg nem lehet segíteni. Én is jó szexre vágytam, nem arra amit otthon kaptam, de az is jobb lett volna a semminél.
Szóval én senkit nem hibáztatok, azért sem, ha úgy gondolja, túl kevés a szex, de azért sem, ha nem jó a szex és már nem vágyik rá. Amíg tombol a szerelem, mindenhogy jó, csak együtt legyetek és öleljétek egymást, de amikor elmúlik az az időszak, jó szex nélkül elkopik az egész.
Megcsalással én nem értek egyet, meg kell beszélni és vagy nyitott kapcsolat, vagy válás. Nem a nőket mentegetem, akik nem szexelnek, hanem a megcsalást tartom gerinctelennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!