Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól észleltem, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól észleltem, hogy a nők (legalábbis az itteni hozzászólók) próbálják a nemüket szex alól felmenteni a kapcsolatokban?

Figyelt kérdés
Pedig fontos része szerintem. Szerintetek?
2019. jan. 6. 13:11
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

Na erre a fehérneműsre nem is gondoltam még. Tetszik ez a megközelítés. :D

Fene tudja...lehet úgy jobban kedvet kap a hapsi a csábításhoz ? Erre még nem gondoltam, nekem is elég, ha a páromon kisgatya van :D

2019. jan. 6. 18:23
 32/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha elkövetsz mindent a másikért, van törődés, akkor még 2 ok lehet a háttérben.

Az egyik a korábbi rossz tapasztalatok (ebbe sokminden beletartozhat, most nem részletezném), a másik, hogy családi, társadalmi, vagy vallási nyomásra tudat alatt bűnként, vagy kényszerként tekint az egész szexualitásra, gátlásai vannak, nem tud feloldódni. Ez sem megoldhatatlan probléma, de tény, hogy nem egyszerű. Utóbbira nem tudok konkrét példát (mármint olvastam róla, de élőben nem ismerek ilyeneket), az elsőre viszont többet is. 2 olyan nőismerősöm is van, akiknek a szüzesség elvesztése olyan trauma volt (nem maga a tény, hanem a körülményei), hogy utána évekig nem ment rendesen.

2019. jan. 6. 18:33
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

"A korai magömlésről meg csak annyit, hogy biológiai szempontból a hüvelyen kívüli magömlés csak a korai magömlés és ez volt sajna a fő szempont mikor minket kitaláltak. Mivel a szexnek az élvezeti értéke került előtérbe nem olyan rég, ezért viszonyítjuk a nő orgazmusához a férfiét és ahhoz képest korai/nem korai. Tehát sajnos a korai a "default", amit át kell állítani, de ehhez ugye az kell, hogy a partnerével összeszokjanak...nem a markával, azzal már össze vannak...a partnerrel."

Hát, az én partnerem olyan volt, aki a behatolás után egyből elélvezett (de tényleg, szerintem kb 1 perc volt), vagy még előtte. A 3-10 perc ehhez képest tök jó!

Ha a magömléssel van problémád, akkor keress fel egy szexuálpszichológust szerintem. Úgy tudom van rá gyógyszer is. Illetve, ha valakivel sikerül olyan mély kapcsolatot kialakítani, akkor tantra vagy ilyesmi.

2019. jan. 6. 18:56
 34/46 anonim ***** válasza:
12%

A korai magömlésről ennyit. Ezt olvassátok el:

[link]

Amúgy jól észleled. A mai világ már nőközpontú, a férfi nem több egy haszonállatnál, vagy még kevesebb is.

Tanuld meg, hogy mindig minden a férfi hibája. A Ők csak áldozatok lehetnek. A nők szerint. De mivel ők a hangosabbak, ezért nekik van igazuk.

2019. jan. 7. 00:06
 35/46 anonim ***** válasza:
91%

Régi világban meg férfi központú volt érdekes az nem zavarta a férfi egot amikor nőket nyomtak el és aláztak az élet midnen területén

Most már az is baj hogy a nőknek is van ugyanannyi joga mindenhez mint egy férfinak

2019. jan. 7. 00:09
 36/46 anonim ***** válasza:
*Régi világ
2019. jan. 7. 00:12
 37/46 anonim ***** válasza:
15%

#35 Nem, az a baj, hogy ez teljesen átfordult. És hogy a nők rosszabbak, kegyetlenebbek, mint a férfiak valaha is voltak.

Csak annyi az eltérés, hogy a fizikai bántalmazás látványosabb, ha férfi teszi. Ha nő bántalmaz, vagy lelkileg terrorizál, az teljesen normális és támogatandó. Szóval nagyon csúnyán átfordult a világ, és sokkal rosszabb lett...

2019. jan. 7. 00:51
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Kegyetlenebbek? Mint végigerőszakolni és gyilkolni a világot?
2019. jan. 7. 01:48
 39/46 A kérdező kommentje:

Ahogy mondtam, nincsen vele problémám, nem működöm kórosan. Ahogy mondtam, gyakorlat kérdése, 2-3 hét rendszeresség és a 4-10 perc beáll akár 20-40 környékére, ami már elvileg elég kell legyen. Nem kell rá gyógyszer, nem kell szexuálpszichológus és tantra sem kell, mivel hosszútávú kapcsolatokban utazom, nem hetente cserélgetem a partnereim. Ugyan úgy, ahogy a mindenkori partnerem esetében sem mindegy, hogy mit és hogyan csinálok, úgy az én esetemben sem mindegy, hogy mit és hányszor, ez pedig egy olyan jellegű kapcsolatban ahol kölcsönösség van és odafigyelünk egymásra, nem kéne, hogy problémát okozzon. Ezt csak azért mondom, mert olvastam itt olyan női álláspontot, hogy ő már tapasztalt ezt-azt, jó szexet keres, aki leszerepel, az kuka, nem "tanítgat" senkit, hogy majd jó lesz, de saját elmondása szerint komoly kapcsolatra keres :). Na mindegy, jelenleg nincs gond, hipotetikusan írtam ki a kérdést, amibe a saját tapasztalatom, mint példa vettem bele.

A nemek harcától meg nem hiszem, hogy jobb vagy több lenne a szex, ahogy az elzárkózástól meg a tétlenségtől sem.

2019. jan. 7. 06:01
 40/46 anonim ***** válasza:
39%

"Ezt csak azért mondom, mert olvastam itt olyan női álláspontot, hogy ő már tapasztalt ezt-azt, jó szexet keres, aki leszerepel, az kuka, nem "tanítgat" senkit, hogy majd jó lesz, de saját elmondása szerint komoly kapcsolatra keres "

Na, erre saját szemszögből megvan a véleményem, amit már leírtam sok kérdésnél.

Ilyen szituban a hajlandóság, a hozzáállás a lényeges.

Már javában tapasztalt voltam, mikor volt egy szűz partnerem. De olyan figyelmes és készséges volt, hogy simán megszégyenít sok elvileg tapasztalt pasast (akikkel voltam.)

Ráérzett hamar a dolgokra.

És mielőtt valaki azzal jönne, hogy mert a nők nagyrésze érzelmekkel kapcsolja össze a szexuális élményt, nem voltam szerelmes ebbe a srácba, ezáltal nem is lett hosszútávú a kapcsolat, de semmiképp nem a szex miatt.

Tanítgatásra meg annyi, hogyha azt nézzük, hogy a kisgyereket is meg kell tanítani arra, hogy mi az a társasjáték, és nem csak arról szól, hogy ő nyer...

Ilyenre én se pocsékolnám az időmet.

2019. jan. 7. 07:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!