Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudja felfogni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudja felfogni egy férfi, hogy ő csak haver? Ha már a szép szó sem használ?

Figyelt kérdés

Hali,van egy haverom kb 8 éve folyamatosan beszélünk,volt osztálytársam,inkább csak facebookon,néha telefonon is és kb 3-4 havonta egyszer találkozunk is. Ezerszer elmondtam már neki,hogy ő csak haver,soha nem néznék rá másként ,ne is remélje stb. Saját bevalássa szerint ő sem akarna soha többet,sőt elvileg szerlemes is volt 2-3 másik lányba. De most megint elekzdte nyomatni pl szilveszterkor ,hogy szeretlek,szerlmes vagyok stb. Ignoráltam meg mondtam,hogy biztos mert részeg. De megint egyre kedvesebben ír,kiver a víz tőle,minek mondja,hogy ő nem akar semmit,ha közben meg halálosan szerlmes? Nincs kedvem megint elmagyarázni,hogy fogdd már fel nem kellesz nekem!!!Azt is tudja,hogy van egy férfi akibe szerelmes vagyok,erre mindig azt mondja,hogy jaj az lehetetlen hiszen nem is ismerem azt a férfit igazán,meg hogy a külseje nem olyan jó szóval így nem is lehet szerelmes...

Én iszonyat bunkón szoktam beszélni ezzel a sráccal direkt,hogy nehogy belém szeressen,de úgy látszik ez sem elég..

2019. jan. 4. 11:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne haverkodj vele.
2019. jan. 4. 11:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek. Örökre reménykedni fog, mert ha véletlen lesz kedves gesztusod, azt rögtön jelnek fogja venni, és nem fogja feladni. Mindkettőtöknek rosszat tesz ez.
2019. jan. 4. 12:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon idegesítő az ilyen...pláne ha te szeretnél kedves,kulturált maradni.Sajnos nem lehet szép szóval.Volt egy kollégàm,aki nagyon hajtott rám.Próbáltam megértetni vele,hogy van párom,és csak kedves vagyok,meg szeretek beszèlni...Már majdnem felmondtam miatta,de azerencsére előbb mondtak fel neki.Azóta is van,hogy látom,rosszul vagyok. Pedig nem csinált konkrétan semmit,csak lefárasztott a folyamatos kétértelmű utalàsa.Nem lehet szép szóval
2019. jan. 4. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!