Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudja felfogni egy férfi, hogy ő csak haver? Ha már a szép szó sem használ?
Hali,van egy haverom kb 8 éve folyamatosan beszélünk,volt osztálytársam,inkább csak facebookon,néha telefonon is és kb 3-4 havonta egyszer találkozunk is. Ezerszer elmondtam már neki,hogy ő csak haver,soha nem néznék rá másként ,ne is remélje stb. Saját bevalássa szerint ő sem akarna soha többet,sőt elvileg szerlemes is volt 2-3 másik lányba. De most megint elekzdte nyomatni pl szilveszterkor ,hogy szeretlek,szerlmes vagyok stb. Ignoráltam meg mondtam,hogy biztos mert részeg. De megint egyre kedvesebben ír,kiver a víz tőle,minek mondja,hogy ő nem akar semmit,ha közben meg halálosan szerlmes? Nincs kedvem megint elmagyarázni,hogy fogdd már fel nem kellesz nekem!!!Azt is tudja,hogy van egy férfi akibe szerelmes vagyok,erre mindig azt mondja,hogy jaj az lehetetlen hiszen nem is ismerem azt a férfit igazán,meg hogy a külseje nem olyan jó szóval így nem is lehet szerelmes...
Én iszonyat bunkón szoktam beszélni ezzel a sráccal direkt,hogy nehogy belém szeressen,de úgy látszik ez sem elég..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!