Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is idegesít hogy az Internet-lufi óta a legunalmasabb ronda nőnek is valóságos férfi hadsereg udvarol, a szép nőkről nem is beszélve?
Mielőtt nem volt Internet nagyjából reális volt a piac. Mióta Internet van, azóta viszont minden egyes nő királynővévé vált és még az unalmas nagyn csúnya nőknek is rengetegen udvarolnak a neten.
Engem baromira frusztrál ez.
A nők egója teljesen elszállt emiatt.
A szép nők meg ilyen elérhetetlen unikornis kategória lettek, akiknek a 10/10 es maszkulin macsók folyamatosan nyomják a neten, 0-24.
Tébolyda ez emberek, csodálkozom hogy még nem készült film erről a jelenségről, vagy ha készült én nem tudok róla.
Döbenetes ez az egész.
F/27
Oké, akkor szépen sorjában. 27 éves vagy, tehát 1991-ben születtél (vagy 90-ben és idén töltöd a 28-at).
Azt elengedem, hogy 1960-ban kezdődött az egész internetesdi, de usankában 1995-től kezdve már kereskedelmi cucc volt.
Tehát amikor te 4/5 éves voltál, akkor már javában volt internet.
Ezt is engedjük el, mert nem számít nekünk az USA. 2004/5-benindult el hazánkban az internet széleskörű terjedése. Ugrásszerűen növekedett a háztartásokban megtalálható széles-sávú internet.
Ekkor voltál 13-15 éves. Szóval pont akkor kezdtél el csajozni, amikor már elterjedt hazánkban az internet. Tehát fogalmad sincs róla, hogy milyen lett volna az esélyed internet nélkül a csajozás terén.
Szóval nem azért vagy sikertelen, mert létezik az internet, hanem mert...hát na. :)
Nem idegesít. Áldásom az egész helyzetre.
A dolognak csak az a része idegesít, amikor ezen nők egy része nekiáll magát áldozatnak beállítva folyamatosan panaszkodni.
2: Igen, akkoriban már volt Internet, viszont a facebookos, közösségi médiás tébolyda tombolda őrület olyan 2009-2010 környékén robbant be tömegesen.
Én emlékszem nagyon jól erre az időszakra, ekkoriban még normálisabbak voltak a nők a neten is.
Aztán pár év alatt el lett végezve a meló, az egójuk elszállt.
Azóta meg döbbenet ami megy, a legunalmasabb nő is úgy válogat mintha valmi királynő lenne.
Régen volt valami MyVip randi, azt nyomta mindenki, meg chat.hu, első társkeresők is megjelentek. Ez megy a 2000-es évek elejétől, el vagy tájolva. Mellesleg régebben sem volt rákényszerülve a toppmodell alkatú nő, hogy a csúnya srácokkal lefeküdjön, hanem ugyanúgy válogatott.
Ez is csak egy n+1-edik kifogás a siránkozásra a magasság, pénz és a többi mellett. Rengeteg átlagos srácot látok szép, cuki barátnővel.
Azok az átlagos srácok jóképűek...max. szerinted átlagosak...
Érdekes én meg csak kifejezetten jóképű férfiakat szoktam látni egyáltalán nővel...
"Azok az átlagos srácok jóképűek."
Ízlések és pofonok, semmi extra nincs bennük szerintem.
Nem az interneten kell élni, meg az instapitsákat követni, ha ilyenekre csorgatod a nyálad, és ilyen igényeid vannak, akkor ne csodálkozzál. Ki kéne mozdulni a 4 fal közül.
"Érdekes én meg csak kifejezetten jóképű férfiakat szoktam látni egyáltalán nővel..."
persze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!