Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, akik ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, akik ilyen helyzetben vagytok ti nem érzitek furcsán magatokat? Mit éreztek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Azokhoz szól a kérdésem, akiknek a párja sokkal "kelendőbb", vonzóbb, mint ők maguk. Nem érzitek néha rosszul magatokat, ha a párotok tipikus "jó pasi"akire ráakaszkodnak a nők elég gyakran?
2019. jan. 2. 22:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%

#10 Igazán kedves lény vagy, köszönöm szépen a kedves hasonlatot.

(Ezért nem is csodálkozom, hogy a hozzád hasonló "szép" lányok nem kellenek neki.)

2019. jan. 2. 23:25
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

"Olyan párt még nem láttam, ahol a pasi jobb lenne a nőnél."

Te melyik bolygón élsz? Én csak olyat láttam.

2019. jan. 3. 08:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem párom helyesebb, mint amennyire szép én vagyok, ennek ellenére baromi sikertelen volt a nőknél. Igazából pillanatok alatt elvágja magát, ha kinyitja a száját :D Képtelen normálisan kommunikálni, amíg fel nem oldódik. Hülyeségeket hord össze.

Eleinte picit frusztrált, de mikor tudatosult bennem, hogy mennyire nem csajozós típus, megnyugodtam. Plusz, ki tudja miért, de engem tart etalonnak. Odáig, meg vissza van értem, már 3 éve.

Egyszer volt olyan, hogy egy másik csaj rámászott a jelenlétemben, de elég értetlen fejet vágott, és otthagyta a francba, és odajött hozzám bújni, meg szeretgetni engem. Persze, én picit pukkadoztam, hogy lehet valaki ennyire pofátlan (miközben neki is ott volt a pasija), de épp ezért nem is kellett volna neki akkor sem, ha nem vagyunk együtt.

Szóval nem, ennyi idő után már nem érzem magam hülyén, mert jóval több tart össze minket a puszta külsőségeknél. Te pedig tegyél magasról a rossz szájízű emberekre. Vele és magaddal foglalkozz, hogy boldogok legyetek együtt.

2019. jan. 3. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!