Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a szr helyzetben? N
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, sose volt közöm férfiakhoz. Egyszerűen így jött ki. Most van valaki akivel kölcsönösnek érzem a szimpátiát de bizony kijön az, hogy még tapasztalatlan vagyok és vannak nézeteltéréseink ami az én idegességemből fakad. Necces a helyzet mert az utóbbi 1 hétben láványosan közömbös. 32 éves nem tudom hogy ez mennyit nyom bele.2018. dec. 16. 14:03
1/11 anonim válasza:
Mondjuk kiírhatnál egy normális kérdést, ha érdemi választ akarsz.
2/11 anonim válasza:
Én egy tanácsot adnék neked így látatlanba és a történeted ismerete nélkül. Soha ne gondold azt, hogy a tipikus játszmázások bármikor is célra vezetőek lesznek. Legyél mindig őszinte és kompromisszum kész.
3/11 anonim válasza:
Szerintem kicsit sok a korkülönbség, próbálj meg korodbeliekkel ismerkedni! Amúgy nekem sem volt még barátnőm nem vagy elkésve! 23/f :)
4/11 anonim válasza:
Tanuld meg a másikat nem villámhárítónak használni, aztán nyugodtan idegeskedhetsz amennyit csak akarsz. Voltam ugyan ebben a felállásban, vége lett.
32/f
5/11 anonim válasza:
Túl sok a korkülönbség. Normális esetben egy 32 éves nem egy tapasztalatlan kislányra vágyik.
6/11 anonim válasza:
Ne kislányozzunk/kisfiúzzunk már olyanokat, akik már 5 éve teljesjogú magyar állampolgárok és kezeljük már őket úgy, mint akik felé elvárás, hogy felelős felnőtt legyen, tapasztalat hiányában (amivel semmi baj) pedig törekedjen arra. Aztán csodálkozunk, ha még mindig otthon élnek anyuval meg apuval és felelősséget sem képes vállalni egyik sem vagy elköteleződni valaki/valami mellett.
32/f
7/11 A kérdező kommentje:
Egy nyelviskolából ismerem. Ott mindig olyan kedves volt és felszabadultnak éreztem magam. A sulinak vége lett és azóta csak írásban beszélünk. Itt csökkent az összhang, és csökkent az eddigi szimpátia. Egyszer felhozta, hogy segít tanulni mert ő már több órát vett, aztán az a levegőbe maradt pedig mondtam neki hogy jó lenne. Mit tegyek? Lépjek?
2018. dec. 16. 14:31
8/11 anonim válasza:
Akkor valószínűleg nem érdekled komolyabban. Ne foglalkozz vele!
9/11 anonim válasza:
Ja, akkor legyen felőlem kislány. Mars vissza tanulni kérdező, ne a pasizáson járjon az eszed.
32/f
10/11 anonim válasza:
felejtős a pasi megyek veszek finom szaloncukrot, kérsz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!