Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy hülyeség méregetni, de mégis. Kíváncsiságból. A péniszem mérete 13 cm hosszú és ugyan ennyi a körkerülete is: ) Vélemény? 20 éves vagyok.
Az előző válaszoló egy kicsit engem is megnyugtat, ugyanis az enyém se valami nagy; 14,5/4, parázok is rendesen.
Azért reménykedem, hogy elég lesz valakinek.
Ha már használtam volna, akkor meg tudnám a kérdezőt nyugtatni, de így tapasztalat hiányában nem tudom.
Különben is ezt a lányok hivatottak eldönteni, hogy jó vagy nem.
Bocs hogy eddig nem írtam, nem tudtam gép elé jönni, remélem még visszanéztek.
Köszönöm mindenkinek a válaszakot, ha akármilyen gondolatotok van kérlek írjátok meg.
22:02 és aki tud rá válaszolni: milyen pózokban csináljátok? melyik a legjobb? ha nem túl indiszkrét a kérdés :)
Van hogy valamelyik pózban nem érzed annyira bent? Nem csúszik ki sokszor belőled?
Ne én ettől is félek :)
19:45,20:29 és aki tud rá válaszolni: És amikor beléd vágja az örömteli fájadalom, vagy nem éppen? Ez is lehet jó érzés nem? Gondolom vannak akik erre buknak vagy rosszul gondolom?
Szerintetek milyn gumi jó rám? :) Még soha nem vettem :))
Remélem, nem írok hülyeséget, de egyszer találkoztam Masculan óvszerrel, az mintha kisebb lenne, ha jól emlékszem.
Kutyapózban és misszionáriusnak abban a változatában, amikor a barátnőd a nyakadba teszi a lábait, mélyebbre tudsz hatolni.
Itt van töltsd le és olvasd el mindkettőt , tanulhatsz belőle !
* Automatikusan eltávolított tartalom.
20:29 vagyok !
Nekem nagyon kellemes érzés ha nem dúrvák a lökések, élvezem olyankor ahogy a vége a méhnyakhoz ér , de vad szexnél ha egy kicsit a pasimnál a kontroll elvész tud fájni, nekem nem folyamatos fájás követi, hanem csak pillanatnyi, de az tud kemény lenni, szúró érzés !
A hüvely hossza 6-7,5 cm nyugalmi állapotban, izgalmi állapotban a hüvely hossza 8,5-9 cm-re nyúlik átlagban, de nyomás hatására még tágul.
A hüvely falát puha rugalmas membránokban gazdag bőr fedi, mely a behatoló hímvessző hosszától függően kinyúlik vagy összehúzódok.Szóval gond az nincs az ilyen dúrva mély lökésekből sem, de kinek mi jön be és lehet élvezni, hisz tágul a hüvely hossza, de nálunk nem vetetett szokás az állandó vad szex, az csak ritka és kontroll nélküli , gyors és Imádom !:)
Hát remélem tudtam segíteni vmennyit! akartam küldeni privátot , de nem lehet neked !
Óvszer ügyben nem tudok segíteni, de szerintem egyforma mind , kivéve a bajnok méretre valókat azok nagyobbak!:)
20:29: Legalább nem tudok fájdalmat okozni :) Bár ez annyira nem vigasztal. Inkább lehetne nagyobb és ha szükséges lenne, vigyáznék.
Tehát az enyém átlagos, de azért közelebb van a kicsihez, mint a nagyhoz :) Igyekszem beletörödni. Te aztán ismered a női testet :P
Sokat segítesz, köszönöm szépen.
Aki írna itt +talál: E-mail: oneman0.0@freemail.hu
Aki küldte a rapidshare-s tömörített fájlokat, átküldené nekem ide? Megköszönném.
Ovszert akkor hogy válasszak? típus, méret... stb. Ti milyet szerettek?
Köszönöm a segítséget, ha erre jártok, nézzetek be ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!