Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kíváncsiságból- hányan vagyunk akik hiszünk a szerelemben és tiszta szándékban?
"hiszek benne", mintha valami természetfeletti dolog lenne (:
az igaz szerelem létezik, sajnálom azokat, akik a SAJÁT rossz tapasztalataikat helyezik ennyire előtérbe, hogy a lehetőségét is elveszik amguktól.
Én Hiszek és ez igy is marad!
Engem is hagytak már el, csaltak meg, utasitottak vissza és játszottak az érzéseimmel!
De hiszek benne, hogy megtalálom azt a bizonyos nagy Őt!Ha sohasem csalódtál szerelemben, soha nem tudod meg mi az igazi szerelem! Csalódni kell hogy igazán érezni tudjuk a valódi boldogságot!
22/L
Én magamon kivűl semmiben sem hiszek.
Viszont szilárd meggyőződésem, hogy szerelmes vagyok, és tiszták a szándékaim.
A feleségem meg ugyanezt hiszi, mert azt mondtam neki, hogy akkor nem verem ki a fogát. :)
Én az elmúlt 35 évben egy dolgot tanultam meg: ha egy férfi kimutatja a szeretetét, akkor vége a kémiának. Nálam is ez történ nagyon sokszor és a barátaim is ugyanezt mondták el. A nők viszont egy idő után szinte követelik, hogy a férfi kimutassa, azután ha megteszi, akkor lábtörlőt csinálnak belőlük.
A végkövetkeztetésem az, hogy a nőknek, - nem mindnek persze - nagyobb önbecsülést ad a nemet mondás öröme, mint az igent mondás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!