Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy hülyeség méregetni, de mégis. Kíváncsiságból. A péniszem mérete 13 cm hosszú és ugyan ennyi a körkerülete is: ) Vélemény? 20 éves vagyok.
Persze, nekem meg leér a bokámig.
Ez egy átlagos méret. Ne hidd el, amit sokan mondanak, hogy 16-20 az átlag. Nem igaz. Az igazság valahol 13-14 környékén van, de én még objektív felmérést nem láttam, valahol mindegyik sántít.
Semmi baj nincs vele. Ha megfelelően funkcionál, akkor sok örömet fog okozni neked és a párodnak is.:P
Szerintem semmi okod az aggodalomra ! ez egy átlagméret és az a lényeg, tudj vele bánni !!!
az én páromé átlagon felüli, de meg kell mondjam, hogy egy hónapig a pin@m majd szét repedt, mire hozzá szoktam :@
Az én barátoméra azt mondanák hogy átlag alatti hosszúságú, na de amit művel vele... Az az elképesztő. Volt szerencsém xtra mérethez is, hadd ne mondjam... Kiábrándító volt, mert azt hitte hogy ő az ász, mert neki mekkora van, és semmit nem tudott vele kezdeni. Egyébként ha a barátnőd szeret, akkor nem lesz gond! :)
23/L
Gondolom nem mértétek le, de kb mekkora? :) Nézz rá a vonalzóra :)
Valami olyan érzésem van, ha letolom a gatyámat kinevet, vagy ha bedugom nem érez semmit :)
Mivel nekem sincs valami nagy , javasolnék valamit :
Nézz utánna milyen pózokban tudsz mélyebbre hatolni , és ha odakerül a sor nem kell aggódni hogy megérzi-e :)
De ami a leg fontosabb , NE görcsölj ezen , hiszen úgysem tudsz rajta változtatni , csak fogadd el a dolgot !
19:45 vagyok
figyelj nem akkor fogja egy csaj élvezni a szexet, ha tövig benyomod ! lehet olyan csajod lesz aki nem is szereti, mert van akinek írtóra tud fájni ! 13 centi az bőven elég hosszra, és a vastagsággal sincs gond szerintem ! A G-pont ingerléséhez, meg végképp nem kell 20 cm farok !
Ha találsz egy csajt aki szeretni fog, úgy fog szeretni ahogy vagy, ha meg nem elég neki a méret , akkor nem szeret igazán !
az én uramnak nagy szerszáma van, és gondot okozott , főleg a vastagság, amivel nem igazán lehet mit kezdeni, mert azért a hosszúsággal igen, hogy nem nyomja be tövig ! de egymáshoz szoktunk és tudja mi hogy jó nekem, mire vagyok képes és mire nem !
Vannak vad szexeink és olyankor olykor-olykor kellőképp belém vágja , de a szemem kihullik, szóval no para elég az a hossz !!!!
Attól hogy szűz vagy még idővel bele jösz nyugi !
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!