Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tudnátok várni esküvőig a szexszel, ha a párotok vallásos lenne?
Figyelt kérdés
2018. dec. 31. 09:54
11/22 anonim válasza:
Nem, eleve meg se fordulna a fejemben házasság olyannal akivel nem tapasztaltuk meg egymást a szexben.
12/22 anonim válasza:
Mi vallasosak vagyunk, vartunk az eskuvoig. Nem hiszem, hogy nagy jovoje lenne igy a kapcsolatotoknak. Nem a szex miatt, hanem, mert 10.000 tema lesz meg, amiben nem egyeztek.
13/22 anonim válasza:
Ha a párom vallásos lenne, akkor jó eséllyel én is az lennék és hasonló állásponton lennénk ebben a kérdésben, úgyhogy igen.
Amúgy sose választottam vallásos férfit páromul, 29 évesen házasodtam és nem vártam addig a szexszel.
14/22 anonim válasza:
Nem, ha mégse passzolunk össze, jobb ennek házasság előtt kiderülnie, szexualitásban is lehetnek olyan problémák, amik miatt egy kapcsolat mégse működik. Egyik unokatesóm járt így, vártak házasságig, aztán utána derült ki, hogy gond van ezen a téren a pasival, na, meg ez kihatott a viselkedésére is, a komplexus konfliktusokat szült, nem sokáig voltak házasok. Nem gondolnám, hogy olyan nagy bűnt követnék el, ha a párommal intimebb közelségben is megismerjük egymást házasság előtt, nem arról van szó, hogy fűvel-fával.
15/22 anonim válasza:
Nem, de nem is kellene, alapból össze se jönnék vallásos emberrel, teljesen kizárt.
17/22 anonim válasza:
Ha egy vallás szabályozza a szexet, akkor én azt messziről kerülöm!
26g
19/22 anonim válasza:
Ha annyira vallásos, hogy a szex csak házasság után lehetséges, akkor bizonyára a válás sem fér bele az életébe. Namár most ha kiderül házasság után, hogy szexuálisan nem passzolunk össze akkor leéli az életét, elégületlenül?
20/22 A kérdező kommentje:
#19 van sok vallásos, aki ennyire retardált, igen. Amúgy már nem vagyok együtt a sráccal, én ezt az egészet képmutató baromságnak tartottam.
2019. máj. 20. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!