Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért nincs már meg sokakban az, hogy várjanak
a szexszel az esküvőig, miért kell mindenkivel
összefeküdni aki szembe jön?
A Finn Köztársaság (finnül: Suomi, svédül: Finland) észak-európai ország, délnyugatról a Balti-tenger, délkeletről a Finn-öböl, és nyugatról a Botteni-öböl határolja. Szárazföldön határos Svédországgal, Norvégiával és Oroszországgal, tengeren pedig Észtországgal. Fővárosa: Helsinki. "Ezer tó országa"-ként emlegetik.
A délnyugati partvidék közelében fekvő Åland szigetcsoport magas szintű autonómiát élvez.
Egészen délen keskeny sávban közép-európai jellegű vegyes lombhullató erdő díszlik. Az ország legnagyobb részén tajga nő, az orosz tajga folytatása.
2014. jún. 15. 22:00
Az elsőnek teljes mértékben igaza van, védjük meg az erdőket!!! a természet gyönyörű és értékes!!!
2014. jún. 15. 22:08
Szűzként írom ezt:
Azért van különbség az esküvőig várással és minden szembejövővel összefekvés között... Ha valakik már egy ideje együtt vannak és szeretik egymást, mért kéne várni az esküvőig? Aztán lehet, hogy még egy 2-3 évig együtt lesznek, boldogok, mért kéne megbánniuk, ha nem várnak vele?
Az, ha valaki ténylegesen minden szembejövővel lefekszik, az egy más téma... De igazából ahhoz sincs túl sok közöd/közöm/közünk.
2014. jún. 15. 22:10
az utolsó miért nem ad hasznos választ? Mit gondolsz az erdőkről akkor? arról nem írsz, csak ez a hülye duma a szexről. Ez nem volt a kérdésben, indokolatlanul fejtegeted:D
2014. jún. 15. 22:22
Mert sokan pl egyáltalán nem akarnak házasságot, komoly kapcsolatot meg igen (akinek egy idő után része a szex)
Egy ember mellett nagyon nehéz megmaradni, mindenki változik, ezer oka lehet a szakításnak.
Szerintem azzal nincs gond, ha az embernek komoly kapcsolata(i) van(nak)/volt(ak).
2014. jún. 15. 23:26
Ha nem is esküvőig várnak a szexszel, de azért a lányoknak több időt kéne hagyni, hogy biztosak legyenek, hogy a fiú tényleg szereti őket. Úgy látszik a lányoknak is csak a szex a fontos. Tisztelet a kivételeknek!!!
2014. jún. 16. 06:35
Az a nagy helyzet, hogy klasszul működött a szüzesség esküvő után való elvesztése azokban az időkben, amikor tized ennyi inger sem érte a fiatalokat. Gondoljunk csak bele: kétszáz éve nem ömlött a médiából a szex, viszont most egy családi vígjátékot nem tudsz megnézni ágyjelenet nélkül. A fiúk annyit láttak a nőkből, hogy hosszú a haja, meg sok alsószoknyát visel. Nem látszott ki mindene, ma viszont a 13 éves kislányok tangakivillantós szoknyákban járnak. Teljesen megváltozott a világ, viszont sok szabályrendszer (pl. az egyházi) nem tudja ezt követni, vagy legalább is nem ilyen gyorsan. Ma már elfogadott, hogy a kapcsolatok alapja a szex és ha nem megy, az komolyan rányomhatja a bélyegét az együttlétre. Ráadásul amikor ennyi inger ér valakit, az hamar eljut addig, hogy Ő is csinálni akarja. Nincs ebben semmi hókuszpókusz. Ugyanaz mint amikor kiülsz a strandra és érzed a lángos illatát. Egy idő után tuti megéhezel és lángost akarsz majd enni. Jó tudom, tényleg: a szex sokkal jobb mint a lángos, de a hasonlat nagyjából szerintem áll. Mindenkivel meg nem kell összefeküdni aki szembejön, de nem is kell a házasságig várni, pláne nem azért összeházasodni, mert tombolnak a hormonok. Valahogy az egészséges arany középutat kellene megtalálni, csak az emberek hajlamosak mindkét irányba túlesni a ló túloldalára és vagy már tizenhárom évesen több kukit fognak mint kilincset, vagy megtartják a szüzességüket a házasságig. Mindkettő ökörség az én olvasatomban. Ésszel kell élni! :)
2014. jún. 16. 08:59
Hogy miért nem várnak az emberek a házasságig? Mert nem akarnak. Az agyunk 4 alapvető szükséglete az étel, az ital, az alvás és a szex. A nemi érés bekövetkeztével mindenki vágyik rá. Felesleges a házasságig várni vele és nem is érdemes. Hogy miért? A kapcsolat férfija odáig van az orál szexért, de tegyük fel, hogy a nő nem szereti, néha persze megteszi, de sosem kéri, hogy őt nyalja a férje, de a férj minden nap erőlteti az orált. Nem éppen kellemes, hosszútávon tönkreteszi a házasságot, aminek válás a vége, amit az egyház elítél. Én vallásos vagyok, és szerintem inkább az a bűn, ha egy pár az oltár előtt kimondja az igent, majd utána pár évvel elválnak, persze nem ítélem el, de ha valami bűn, akkor inkább ez, hiszen egy ígéretet szegnek meg. A másik az, hogy kinek mi köze a másik szüzességéhez?
2014. jún. 16. 09:35
Kapcsolódó kérdések: