Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves srácok még hajlandóak ismerkedni és várni a szexszel vagy felejtsem el?
Nagyon helyes, értelmes nő vagy, szépen fogalmazol. 😊 Igen, hála az égnek van még ilyen férfi. A férjem is ilyen volt, nem követelőzött, tiszteletben tartott és az én tempómban történt minden. 21 éves volt, mikor megismerkedtünk. Vannak még ilyen férfiak, majd megtalál téged is, ne add fel! 😉
26/N
Léteznek még olyanok akiknek normális az értékrendje és becsülik a szeretet alapvető természetét.
De mint Freud is megírta, "A szexközpontú társadalom gondolkodás nélkül szegi meg az isteni és az emberi törvényeket, és darabokra töri az értékrendet. Olyan, mint a tornádó: nyomában holttestek, kettétört életek, kimondhatatlanul sok szenvedés és megszegett normák romhalmaza marad. Megsemmisíti a szerelem igazi szabadságát ahelyett, hogy gazdagítaná és nemesebbé tenné a szexuális szenvedélyt, puszta közösüléssé degradálja azt"
Arra amiket felsoroltal ott vannak a barátaid.
Értelmes férfi azután ismeri meg alaposan a párját miután már együtt vannak, a párkapcsolat minden velejárójával karöltve. Felesleges húzni bárki idejét ezzel, hogy te csak két hónapig randizgatsz, addig a másik rá van kenyszerulve az akaratodra majd bekozold utána, hogy mégsem érzed úgy a kémiát.
A barátom is mindig kivárt mindent...én 24 voltam akkor szóval gondolhatod...de kivárta h én kezdeményezzem a csókot stb. Persze kimutatta mennyire kíván de sosem ijesztett el. :)
A szex az egyik legjobb része egy kapcsolatnak... :D
Rengeteg srác képes várni, ahogy előttem leírták.
Ettől függetlenül én maximum egy hónapot várnék. Ha valaki egy hónap után azt mondja, hogy még nem biztos az érzelmeiben és nem bízik bennem, akkor nem egymást keressük. 25 vagyok és ha valakit szeretek, akkor azzal szexelni akarok. Semmi probléma nincs azzal, ha valaki hónapokat akar várni, de nem egymást keressük.
Ki kell fogni.
Mostanság nincs türelmük az embereknek semmihez. Ez igaz a kapcsolatokra is. Ment már ismerkedésem is a kukába. 20-30-ig bezárólag van tapasztalatom.
Sok ember nem tolerálja, hogy
1. csók csak akkor van, ha már járunk.
2. akkor járunk, ha biztos vagyok benne, hogy szeretem.
Sok embert kedvelek és van közöttünk szimpátia, de ebből nem biztos, hogy lesz szerelem és nem fél-1 év után akarom kukázni a kapcsolatot, hogy "bocs még mindig nem érzek semmivel többet mint a barátaim iránt". Volt aki időhúzásnak érezte, volt aki csak azzal vádolt, hogy szórakozom. De nekem ez a korrekt. Csak úgy nem járogatok senki ígéretessel, csak amikor már biztos vagyok saját magamban, és tudom, hogy nem hagyom ott fél év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!