Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves srácok még hajlandóak ismerkedni és várni a szexszel vagy felejtsem el?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és még nem volt kapcsolatom. Nem vagyok se prűd, se semmi ilyesmi, de nekem elsősorban nem szex kell, hanem egy kapcsolat, amiben van szeretet, bizalom, megértés, támogatás, minőségi együtt töltött idő, beszélgetések, közös programok stb. Természetesen a szexualitás is a felnőtt kapcsolatok része és ezzel nincs is semmi baj, sőt, de időre van szükségem ahhoz, hogy valakivel eljussak odáig. Nem arról van szó, hogy éveket szeretnék várni, de számomra fontos az, hogy ténylegesen megismerjük egymást és nem tudnék lefeküdni senkivel sem az első randin, de még a harmadik vagy ötödik alkalommal sem, mert nekem az túl kevés idő.2018. máj. 24. 15:48
21/24 anonim válasza:
Én is hasonlóan gondolkozom, ilyen vagyok. Szeretek egy lányt előbb megismerni. Az a baj, hogy ennek mindig friend zone a vége.
22/24 anonim válasza:
Én tudnék várni! Aki az első-második randin odaadja magát, azt kb semmibe nézném, és otthagynám. 20 évesen nem vagy lekésve semmiről!
23/24 anonim válasza:
Egyszer feltettem egy hasonló kérdést és a válaszolók 90%-a azt írta, hogy esélyem sincs ilyen férfit találni és csak szórakozok, ha 3 hét-1 hónap után sem akarok valakivel szexelni. Most nem értem, hogy ez azon múlik, hogy jobb vagy bal lábbal keltek-e fel aznap, vagy ők még nem olvasták ezt a kérdést, hogy téged is elküldhessenek a ...-ba :D
24/24 anonim válasza:
A szexuális szabadsághoz az is hozzátartozik, hogy dönthetsz úgy is, hogy NEM akarsz szexelni. Nem kötelező és nem elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!