Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves srácok még hajlandó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves srácok még hajlandóak ismerkedni és várni a szexszel vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és még nem volt kapcsolatom. Nem vagyok se prűd, se semmi ilyesmi, de nekem elsősorban nem szex kell, hanem egy kapcsolat, amiben van szeretet, bizalom, megértés, támogatás, minőségi együtt töltött idő, beszélgetések, közös programok stb. Természetesen a szexualitás is a felnőtt kapcsolatok része és ezzel nincs is semmi baj, sőt, de időre van szükségem ahhoz, hogy valakivel eljussak odáig. Nem arról van szó, hogy éveket szeretnék várni, de számomra fontos az, hogy ténylegesen megismerjük egymást és nem tudnék lefeküdni senkivel sem az első randin, de még a harmadik vagy ötödik alkalommal sem, mert nekem az túl kevés idő.
2018. máj. 24. 15:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
45%

#10: Ez annak köszönhető, hogy általában aki húzza a dolgot, az utána random összejön egy olyannal, akit 2 perce ismer.

Amikor lánnyal ismerkedtem és húzta a dolgot, mindig az lett a vége, hogy nem engem választott, hanem egy olyat, aki újdonságként levette a lábáról. Az a helyzet, hogy rengeteg nő érzelmileg kihasználja azt a helyzetet, hogyha közeledne feléjük egy férfi és emiatt azok szívják meg, akiknek tényleg idő kell a dolgokhoz.

Az, hogy sok pasi már kevésbé vár, az nem türelmetlenség, hanem tapasztalat.

2018. máj. 24. 16:10
 12/24 anonim ***** válasza:
30%
Azért türelmetlenebbek az emberek, mert nem szeretnek kockáztatni éd pazarolni az idejüket. Pl lehet megismerek egy pasit, akinek fél év kell, hogy belém szeressen, és addig csak fokozatosan alakul minden, lassan. Ez szép és jó, csak az a baj vele, hogy egyrészt azt gondolom, hogy nemis érdeklem annyira, másrészt honnan tudom, hogy fél év vagy x idő múlva tényleg belémszeret és nem csak kidobok fél évet a kukába, amíg várok rá?
2018. máj. 24. 16:17
 13/24 anonim ***** válasza:
24%

Ennek semmi köze a türelmetlenséghez. Érdekes, én maximum hatom óra után el tudom dönteni, hogy akarok valakitől valami komolyabbat vagy sem. Szexhez meg ennyi sem kell, max. fél óra tudni lehet hogy valakit kívánsz vagy nem.

Túl van misztifikalva ez az egész. Hogy első csók is miután kialakult a szerelem meg hasonló baromságok. Egyrészt nem is lehet úgy szerelmes a másikba amíg nem ismerte meg alaposan, szexet is beleértve.

Úgy gondolom, hogy aki ket-harom randi után sem tudja eldönteni mit akar a másiktól az saját maga sem tudja mit akar vagy több férfit tesztelget folyamatosan.

Meg ahogy előttem is írtak, nagyon gyakran pont az ilyen "én nem olyan lány vagyok, nekem idő kell" típusú lányok azok akik ágyba bújnak 3 óra után az első csucspasival. Ott meg azzal érvelnek, hogy rózsaszín köd mert olyan jóképű volt és hasonlók. Szóval mindent meg lehet magyarázni és nincs is ezzel baj. Ismerkedj a férfival, de akkor közben ő is szexelhessen mással, ha neki fontos vagy akkor ne mindig csak az legyen, hogy egy lány döntésére vár az adott illető.

2018. máj. 24. 16:24
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha olyan a lany akkor megéri várni.F
2018. máj. 24. 16:56
 15/24 anonim ***** válasza:
23%
#13 Most először egyet értek veled valamiben :D De ugyanez a férfiakról is elmondható. Én is úgy vagyok vele, hogy első randin tudom már, hogy akarok-e valakitől valamit vagy sem. Ha nem, akkor nemis hülyítem tovább, megmondom kerekperec. Az a nagy kár, hogy sok ember nem ilyen őszinte és korrekt, hanem rabolják az idődet randizgatással, flörtöléssel, mikor nemis akarnak semmi komolyat. De ez persze majd csak pár hét-hónap múlva derül ki, mikor ráunsz és dobod őket, vagy ők téged.
2018. máj. 24. 17:01
 16/24 anonim ***** válasza:
41%

Kivételesen Jaguarral értek egyet (már látom is magam előtt a 0%-os értékelésemet :D), nem éri meg zsákbamacskát venni, szex közben lehet csak igazán megismerni a másikat. És mi van, ha hónapokig ismerkedsz valakivel, aztán az első szexnél kiderül, hogy mások az igényeitek/egyáltalán nem passzoltok egymáshoz?

Tinikorban még oké ez a "jaj, ne siessünk el semmit", de ha egy felnőtt ember nem képes szabadon megélni a szexualitását, ahelyett hogy a romantikus mesékre jellemző álomvilágba menekülne a testiség elől, akkor ott már jó eséllyel valami gebasz van.

2018. máj. 24. 17:02
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően a huszonéves srácok nem nagyon várnának, hisz hajtja őket a vérük, de ha valaki jól érzi magát veled, kedvel, akkor semmit se fog ráderőltetni!

Volt egy barátnőm, aki szűz volt, de nagyon odavoltam érte, teljes lila köd, gond nélkül 'vártam' fél évet. Egyszerűen fontosabb volt az számomra, hogy neki jó élmény legyen az első, mint hogy hamar eljussunk odáig. (Aztán egyébként nagyon sokat dobott a kapcsolatunkon, hogy megtörtént, de ehhez ahhoz is kellett, hogy már meg tudott bennem bízni, megismert, és biztos volt benne, hogy ezt akarja.)

Egyébként nagyon tetszik a látásmódod, látszik, hogy vannak saját gondolataid, nem dobnád csak úgy oda magad csordaszellemből, vagy muszájból.

Egyébként én már rég elvesztettem a szüzességemet, de ettől függetlenül nekem is kell idő hozzá, és számomra is korai a harmadik vagy ötödik randin, szeretem megismerni a partnereimet. (Sose vonzottak az alkalmi kapcsolatok se.)

20/F

2018. máj. 24. 17:03
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem is várom el, hogy kivárja a hónapokat. Eddig leghamarabb 3 hét után tudtam valakibe beleszeretni, de akkor mindennap 8 órát lehúztunk együtt.

Én sosem tudtam első látásra, megérzésre beleszeretni senkibe. Franc sem tudja miért. A leghosszabb idő pedig 1 év volt. És megértem, hogy valakinek nincs ideje ezt kivárni, úgyhogy én már direkt módon nem is erőltetem az ismerkedést. Nekem muszáj megismernem valamennyire az illetőt, hogy elkezdjek rá férfiként, vagy mint potenciális partner gondolni. Olyan sosem fordult elő, hogy megláttam valakit és vonzódtam hozzá.

Szóval én megértem a másik oldal indokait. Ezért én leginkább a kialakult ismerősi kör, barátok között válogatok. Tudom, hogy szívás, amikor várnak az emberek, hónapokat és aztán ha mégsem alakult semmi akkor meg csalódottak. De nekem gyorsan nem megy. Ha megszakadok sem. Ismernem kell a férfit, mielőtt rábízom a lelkem és a testem.

2018. máj. 24. 17:08
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Vannak csak nem tobbsegeben, es szerintem erdemes kivarni. En is hasonloan gondolkodom es el sem tudom kepzelni, hogy ezen valtoztassak, orok eletemben ezen a velemenyen voltam es nem ereznem magam jol (hosszu tavon), ha ezen elvem ellen tennek.
2018. máj. 24. 18:01
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
13-nem eppen igy igaz, nem fognak agyba bujni mind az elso csucspasival. Voltam olyan helyzetben, tobbszor, amikor valaki borzasztoan tetszett (kulonbozo szemelyek es persze nem egyszerre), vonzott a kisugarzasa hihetetlenul, kulsore is bejovos volt, es igen, agyba lettem invitalva. Az egyikkel pl baromi hosszu oleleseket eltem at, ami nem mondjam hogy esett, de a zuros elete vegett nem mertem belemenni semmibe. Egy masikkal pedig a lenyegre terhettunk volna rovidke udvarlasi idoszak utan ugy, hogy a nevemet azt tudja es 2x hozott nekem csoki; majd meghivott magahoz. O vigaszt keresett nalam mert eppen szakitott a baratnojevel akkoriban.. A harmadik, hat annak nagyon szep teste volt, szalkas, kisse izmos csak, feszes, csunya sem volt..hamarosan kiderult, hogy masokkal is irogat sajnos, van,a kik szerint csak onbizalomnoveles gyanant. Hat ennyi, vajon megbantam, hogy egyikkel sem mentem bele semmibe? Sajnos nem nagyon, nem volt miert, ugysem lett volna semmi egyikkel sem. Szerinted valamelyikuk is komolyan vett?
2018. máj. 24. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!