Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudod, hogy tényleg kölcsönös a kémia valakivel?
Van egy új ember a környezetemben, én úgy érzem, hogy olyan, mintha mágnes és fém lennénk. Nagyon bejön, aranyos és nagyon kedves dolgokat mondott nekem, de én úgy érzem ő túl jó lenne hozzám.
Másoknak is elvileg szemét szúrt, hogy mintha lenne köztünk valami, de félek inkább csak rajtam nagyon árulkodó a dolog...
Milyen kedves dolgokat mondott?
Nekem segítenél vele, mert hasonló helyzetben vagyok, ezért érdekel.
Hát ja... én úgy fogalmaztam meg magamnak egy viszonzatlan szerelemnél, hogy:
Láttam a szemében a csillogást mikor felém nézett, de később kiderült, hogy csak az én szemem csillogása tükröződött a szemeimben.
Szóval jobb rövidre zárni! Ha érzel iránta, és szeretnéd megismerni, akkor tedd ezt! Ismerd meg, cseveréssz vele, hívd közös programokra! És majd elválik... ha te is vonzó vagy neki, akkor nyertél, ha pedig nem, akkor is nyertél... megmenekítetted magad rengeteg elvesztegetett időtől.
Egyszerűen nincs veszítenivalód!
(Csak az időd... minél tovább húzod..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!