Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a kémia kölcsönös általában? Úgy értem, hogy ha az egyik majd megpusztul a másikért akkor ez fordítva is így van?
Tapasztalataim szerint egyáltalán nem. Alapvetően maga a kémia édes kevés ahhoz, hogy majd megpusztulj valakiért. Ahhoz belső tulajdonságok is kellenek. Sok "zsiráf" típusú emberrel találkoztam már. Ez a tetszik, de otthonra azért nem kéne.
De a kölcsönösségre visszatérve, szerintem nem így van. A kémia leginkább külső tulajdonságok függvénye. Attól, hogy az egyik fél baromira vonzódik a másik külsejéhez egyáltalán nem biztos, hogy ez fordítva is igaz. Most nagyon csúnya példával élve, kisarkítva ha egy igénytelen, túlsúlyos férfi vonzódik egy szupermodellhez, akkor ez valószínűleg nem lesz kölcsönös.
Ritka eset az amikor azonos a vágy a másik iránt.
Viszont ezt ki lehet váltani. Ha érzem,hogy a pasi odavan értem,borzasztóan vonzódik hozzám, kíván, ez kiválthatja belőlem is ugyanezt.
Szerencsés helyzet az ha mindkét fél vehemensen vágyódik a másikhoz. Ha ilyet érzünk nem szabad kihagyni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!