Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot kaptok szívesebben lányok?
Nem szeretek ajándékot kapni de ha nagyon muszáj választani akkor legyen a csoki annak legelabb haszna is van meg tudom enni. Virágot ,gazt nem szertek kapni az nekem jelentéktelen. Nekem az ajándékozás nem tartozik a szeretetnyelvemhez
N24
Nőknél szerintem is azzal lehet bevágódni igazán, amit az első válaszoló is írt - hetekkel ezelőtt elengedett félmondatokra emlékezni, és az alapján venni/csinálni valamit.
Amúgy persze a gesztus a lényeg, de szerintem te is jobban örülnél egy személyes ajándéknak, mint mondjuk egy borotvahabnak.
Nem a gesztus a lényeg. Gesztusból én itt minden válaszolónak küldhetek egy tusfürdőcsomagot.
Amit az első leírt, az a lényeg, az a szeretet. Figyel rád, észben tartja miattad, örömet akar szerezni neked. Ez semmihez nem fogható érzés, hogy igazán számítasz valakinek.
Én személyesen hullámcsatoknak örülnék. Virág nem kell, csokit nem eszek, saját készítésű meg soha nem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!