Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kér ajándékot karácsonyra? Vegyek ettől függetlenül neki valamit?
Párommal fél éve vagyunk együtt, azt mondja ne vegyek neki semmit karácsonyra.
Azt hozzá kell tennem, hogy jelenleg tanulok még, mellette pedig egy olyan munkám van ahol nem lehet valami sokat keresni az átlag fizetésekhez képest. Neki rendes munkája van. Ő fog nekem venni ajándékot azt mondta.
De mindig mikor szóba került azt mondta nem várja el, hogy rá költsem a pénzem, valamint tudom, hogy olyan dologra vágyna amire még neki is gyűjtögetnie kellene pénzt nem hogy nekem (autójával kapcsolatos)
Akkor szerintetek vegyek neki valamit?
Vajon miért mondja azt, hogy ne vegyek semmit?
19l
Nem akar adósságokba verni.
1-2 mézeskalácsot süthetsz neki, az azért olcsón meg van. Fűzhetsz rá szalagot is, ha gondolja, felrakhatja a fára, vagy megeheti.
Süss valamit, de csokilikőrt is csinálhatsz, nem nagy tétel, receptek vannak a neten. Biztos meghatódik, mert nem "vettél" semmit (max az alapanyagot) de gondoltál rá, csináltál valamit.
Vagy egy kis apróságot a kocsiba, amiről te jutsz eszébe. Mondd majd, hogy tudod hogy ezt kérte, de meg akartad lepni egy aprósággal.
Nem mindeki szereti ezt a “kotekezo” ajandekozast
Én utalok midnen fajta kötelező ajandekozast
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!