Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretném megismerni őt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném megismerni őt. Hogyan tegyem?

Figyelt kérdés

A sokadik 18/L ismerkedne 20 évvel idősebb férfival kérdés.

Ő 38 éves, a szomszéd településen él, de munkája ide köti.

1-2 éve "ismerem" felületesen (elsősorban édesapám révén) na és ezen a felületességen szeretnék változtatni. Sosem beszéltem még vele, pár dolgot tudok róla másoktól, meg neten csekkoltam...

Mit szeretnék tőle?

Elsősorban ugye megismerni.

A későbbiekben pedig, sok mindentől függ, de akár romantikus kapcsolatot is elképzelnék vele. (Egyedülálló természetesen.)

A célom először is a kommunikáció megteremtése volna, minthogy már ilyeneken gondolkozzak. Úgy tűnik hogy alapjában véve hozzám hasonló ember, és jól kijönnénk egymással. Talán!

Na de a beszélgetésre elég korlátozottak a lehetőségek, legalábbis személyesen (pedig úgy szeretném elsőnek legalábbis), néha fölbukkan egy-egy rendezvényen, de boltban látom leggyakrabban. Olyan 2 havonta... És ilyenkor sosem voltam egyedül, kishúgommal, anyukámmal nem akartam, nem mertem odamenni hozzá.

Olyan fél éve forgatom ezt a fejemben. Rólam annyit, hogy egy egyszerű szóváltás is igen kirugdos a komfortzónámból, fiúkkal-férfiakkal nem igazán szoktam beszélgetni.

Szóval ötleteket szeretnék kérni tőletek a megszólítás mikéntjére.

És hogy mit gondolnátok egy ilyen lépésről a helyében?

Esetleg kívülről, az is érdekelne.

Érvek-ellenérvek, felejtsem el inkább?

Egy kis racionalitást, nekem nem sok adatott!

Köszönöm hogy meghallgattál! :-)

2018. dec. 30. 23:54
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Ha jól olvasom, te ki akarsz kezdeni egy 38 éves a pasassal 18 éves lányka létedre!? Köszi ezzel el is árultál mindent magadról! XD
2018. dec. 31. 00:17
 2/10 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen igen...

Erkölcsi fenntartásom nincsen ez ellen, nálam belefér, mivel nincsen párja.

(És nem azért szeretném, mert ő ennyi idős, hanem mert ő ő.)

Egy picit ezért is írtam ki a kérdést, mert kíváncsi voltam az emberek véleményére ezzel kapcsolatban, bár elsősorban gyakorlati tanácsokat szerettem volna kérni.

Na de szóval nálad nem fér bele. Azt kifejtenéd, hogy miket árul el rólam? Szerinted miért rossz hozzáállás ez?

2018. dec. 31. 09:00
 3/10 anonim ***** válasza:

Nézd, ez a te oldalad, hogy meg akarod 'úgy' ismerni. Valószínű, hogy nem lenne rá vevő, ha egy kicsit is rendben van fejben. És abban se legyél olyan biztos, hogy nincs senkije. Időseb emberek nem teregetik ki a netre az életüket.

Fiatal vagy, tapasztalatlan, kezdj a korosztályoddal szerintem. És ezt minden rossz szándék nélkül mondom.

2018. dec. 31. 09:09
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Online pl probaltad megkeresni?
2018. dec. 31. 09:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Leginkább sehogy. Vagy mutasd meg ezt apádnak, ő a kapocs úgyis. Díjazni fogja!
2018. dec. 31. 09:35
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

38 vagyok, az előző barátnőm 21 volt. Az első lépést ő tette meg, mert én nem akartam nyomulni, hogy megkapjam a ráhajt az apja dumákat.

Nyilván tudtuk, hogy nem lesz 40 éves házasság, de jó kapcsolat volt, barátokként váltunk el (külföldön tanul éppen), és nem bántuk meg

2018. dec. 31. 09:40
 7/10 anonim ***** válasza:
80%

Na, már várható volt egy ilyen, mint az utolsó... Attól, hogy abban az esetben a lány kezdte, lehet nemet is mondani.

Persze, tök normális felállás ebben a korban, meg tuti, hogy minden idősebb férfi erre vágyik, mert van 1-2 idióta, aki él vele. Bíztassuk is a kérdezőt a hülyeségre, aki még megszólítani is fél valakit.

2018. dec. 31. 11:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.
2018. dec. 31. 11:27
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Gyk. Az irigy erkölcsrendészek hazája
2018. dec. 31. 11:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Meg a degenrált fiatalkhúrogató kecskéké. De lehet, hogy csak álmodtad te is. :)
2018. dec. 31. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!