Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell versenyképesen találni egy nőnek ismerkedéskor hogy mekis dolgozó vagyok?
Figyelt kérdés
2018. dec. 30. 23:48
21/28 anonim válasza:
19: de jó, hogy nem fogom látni
22/28 anonim válasza:
És mi lesz jövőre? Akkor is félóránként nyávogsz majd? Idővel 28F-ből 29F lesz, a kérdéseid továbbra is idétlenek, nehogy segítsenek az emberek. 30F leszel, a tükörbe nézve várod, hogy Clooney-sodjon az arcod, nem történik semmi. 40F-ként még rondább leszel, de a te agyaddal nem fogod felfogni, miért nem kellesz a pamacsoknak még mindig. És eltelik az életed, ami arra volt jó, hogy mások arra gondoljanak, "istenem, köszönöm, hogy nem ez a fazon vagyok".
23/28 anonim válasza:
22.:dehogy is, hát a férfiak 35 fölött kapósabbak lesznek, a gykn is megírták :D a nök kapkodni fognak utána.
24/28 anonim válasza:
Azt észrevettétek, hogy pont ez a csávó gondol minket betegnek?
"beteg gyikes közösség"
Röhej...
25/28 anonim válasza:
Látom sikerült kimoderáltatni az egyetlen értelmes kommentet
Ti tényleg elhisztek bármit ebből a hamburgeres sztoriból? Egy szót is? Kicsit figyelnétek, hogy milyen stílusban kommunikál, főleg mikor kiesik a szerepből és rájönnétek, hogy az egész csak kamu trollkodas
26/28 A kérdező kommentje:
Utolsó : miért lenne trollkodás? Miről beszélsz? Én őszinte vagyok.
2018. dec. 31. 08:47
27/28 anonim válasza:
Most akkor nem is tigriskereskedő vagy? Csalódtam!!!! :-(
28/28 anonim válasza:
Nem látnám értelmét,hogy azzal kamuzna, hogy ő mekis dolgozó,nem sok értelme lenn.Egyébként meg nem kell szégyelni,valakinek azt is kell csinálni, nincs azzal semmi gond, egy értelmes nőnek ez nem okoz problémát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!