Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szervezzek be idegent szilveszterezni vagy legyek egyedul szakitas utan? Melyik faj kevésbé?
Baràtom kidobott szivtelenül kb a semmibe kötött bele.
Ugy volt vele szilveszteretem.
A barátaim már gyerekes szülők lettek velük nem akarok
Szenvedek a szerelmi bànattol.
Es azt nem tudom jobb e otthon egyedül "kibőgni"magam, vagy ha elmegyek vmi "h.lye"társkeresőssel bulizni es mindenhol a párom az ex fig hiányozni es hallgatom majd ahogy bunkon nyomul az idegen, ahogy a tarskerin csinálják hogy az elso randi nekik az ha feljön hozzam, es szeretem e ezt azt az ágyban kerdesek, szoval inkabb otthon egyedul kinlodjak?
Otthon maradtam
Online társkeresőztem, jol lefárasztottak a selejtek
Egyetlen tűnik csak normálisnak aki bizonyitani is akar h ő igazi férfi, magabiztos, tudja mit akar, komolyat keres, tud helyesen irni es ertelmesen beszél, ma találkozunk
A volt párom is irogatott másnap .
Hajlando lenne békülni, de hatalmas igazságot mondott azzal, hogy soha nem biznék többet olyanban aki kidobott egyszer. Most is irt, de ha ki is békülnénk, nem tudnàm többé komolyan venni, potlék lenne már csak.vigasz.
Ugy elcseszte tényleg hogy komolyba nem mennék bele már vele soha többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!