Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szervezzek be idegent szilvesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szervezzek be idegent szilveszterezni vagy legyek egyedul szakitas utan? Melyik faj kevésbé?

Figyelt kérdés

Baràtom kidobott szivtelenül kb a semmibe kötött bele.

Ugy volt vele szilveszteretem.

A barátaim már gyerekes szülők lettek velük nem akarok

Szenvedek a szerelmi bànattol.

Es azt nem tudom jobb e otthon egyedül "kibőgni"magam, vagy ha elmegyek vmi "h.lye"társkeresőssel bulizni es mindenhol a párom az ex fig hiányozni es hallgatom majd ahogy bunkon nyomul az idegen, ahogy a tarskerin csinálják hogy az elso randi nekik az ha feljön hozzam, es szeretem e ezt azt az ágyban kerdesek, szoval inkabb otthon egyedul kinlodjak?

2018. dec. 30. 13:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Bocs, előző voltam, kapcsolatfüggőt akartam írni.
2018. dec. 30. 18:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Biztos nem szerveznék valami idegennel programot. Ha nem tudsz a barátaiddal lenni, akkor inkább maradj otthon.
2018. dec. 30. 23:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Sztem csak rosszabb, ha friss szakítás után elmész bulizni, és látod, ahogy a párjukkal smárolnak az emberek, te meg egyedül vagy, ez tapasztalat! Plusz ha iszol, felerősödnek a dolgok, ha bánatos vagy, lehet ott fogsz bőgni mindenkinek.. Én azt javaslom, maradj otthon. Tudom, van az a mondás, hogy ökör iszik magában, de én piszok jól elvagyok úgy is, hogy magamban iszok és közben bömböltetem a zenét. De te tudod, mindenki más beállítottságú..
2018. dec. 31. 15:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Na végül otthon maradtál?
2019. jan. 1. 20:51
 15/15 A kérdező kommentje:

Otthon maradtam

Online társkeresőztem, jol lefárasztottak a selejtek

Egyetlen tűnik csak normálisnak aki bizonyitani is akar h ő igazi férfi, magabiztos, tudja mit akar, komolyat keres, tud helyesen irni es ertelmesen beszél, ma találkozunk

A volt párom is irogatott másnap .

Hajlando lenne békülni, de hatalmas igazságot mondott azzal, hogy soha nem biznék többet olyanban aki kidobott egyszer. Most is irt, de ha ki is békülnénk, nem tudnàm többé komolyan venni, potlék lenne már csak.vigasz.

Ugy elcseszte tényleg hogy komolyba nem mennék bele már vele soha többet

2019. jan. 2. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!