Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szervezzek be idegent szilvesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szervezzek be idegent szilveszterezni vagy legyek egyedul szakitas utan? Melyik faj kevésbé?

Figyelt kérdés

Baràtom kidobott szivtelenül kb a semmibe kötött bele.

Ugy volt vele szilveszteretem.

A barátaim már gyerekes szülők lettek velük nem akarok

Szenvedek a szerelmi bànattol.

Es azt nem tudom jobb e otthon egyedül "kibőgni"magam, vagy ha elmegyek vmi "h.lye"társkeresőssel bulizni es mindenhol a párom az ex fig hiányozni es hallgatom majd ahogy bunkon nyomul az idegen, ahogy a tarskerin csinálják hogy az elso randi nekik az ha feljön hozzam, es szeretem e ezt azt az ágyban kerdesek, szoval inkabb otthon egyedul kinlodjak?

2018. dec. 30. 13:21
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Vannak nyomulos fiubarátaim akiktol nem akarok semmit mert nem tudnak udvariasak lenni de bulizni jok.

Vagy idegent is találok a neten az is 100 es kb hasonlo parasztokat.

2018. dec. 30. 13:23
 2/15 anonim ***** válasza:

Ne menj egy bunkó társkeresővel szilveszterezni, főleg mivel ismeretlenül/személytelenül is annak tartod. Legalább az Ő estéjét ne rontsd el.

Ez egy ilyen szilveszter lesz, maradj egyedül, ha úgy érzed bőgj egy sort. El fog múlni ez az érzés, jönnek a dolgos hétköznapok és megy tovább az élet.

2018. dec. 30. 13:24
 3/15 anonim ***** válasza:
32%
Ezen a héten dobott ki a barátod és már rögtön új kant keresnél magadnak, ribizli?
2018. dec. 30. 13:24
 4/15 anonim ***** válasza:
A barátaiddal miért nem akarsz? Ok h van gyerek...
2018. dec. 30. 13:26
 5/15 anonim ***** válasza:
83%

A szilvesztert az emberek túlgondolják. Én nem hiszem, hogy egy idegen bármiféle megoldást nyújtana és jobb lenne tőle neked.

Én nekem volt programon, de történt tegnap egy tragédia, ami következtében lemondtam mindenféle programot. Nem hittem, hogy kényszeresen ott lenni segítene bármit is.

2018. dec. 30. 13:26
 6/15 anonim ***** válasza:
Tavaly pont igy voltam. En elmentem egy baratnommel es a barataival akiket nem ismertem, kedvesek voltak mind, de utolag nekem jobb lett volna otthon egyedul. Igyis ugyis egyedul voltam a traumammal, nyilvan nem allhatsz neki szilveszter ejjelen nyavogni, hogy milyen ramatyul erzed magad, amikor mindenki unnepel. Szoval nekem utolag jobb lett volna egyedul es mivel azota csak szarabbul vagyok iden ugy dontottem, hogy egyedul szilveszterezem!
2018. dec. 30. 13:27
 7/15 A kérdező kommentje:

3. Egy ilyen ember miatt szenvedjek évekig? Gyászoljak olyat aki kidob csak ugy mert jött vmi heppje?

Nincs jogom tarsat keresni normalisat? Vagy mi van

Kicsit lehozott a bunkozásuk a neten. Hogy azzal inditanak hogy a bugyimbam turkalnának. Fuuj.

2018. dec. 30. 13:30
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az jobban fájna, ha semmit nem érő fa.szokkal kéne együtt múlatnom az időt feleslegesen.

A szerelmi bánattól úgyis szenvednél, ha ezekkel kerülnél egy társaságba.Sok vigaszt, felejtést ezekben sem lelnél.

2018. dec. 30. 14:06
 9/15 A kérdező kommentje:
De legalább nem egyedül innék
2018. dec. 30. 17:06
 10/15 anonim ***** válasza:

De te társfüggő vagy, kérdező?

Miért van sokaknak fóbiája attól, hogy egyedül legyen?

2018. dec. 30. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!