Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Belőlem is ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Belőlem is ilyen morgós öregúr lesz 40 felett?

Figyelt kérdés
A kérdésem elsősorban a hölgyekhez szól, de természetesen vàlaszolhatnak rá férfiak is. Harmincas férfi vagyok és egy ideje már foglalkoztat egy dolog és kicsit bosszant is. Az utóbbi időben a környezetemben lévő 40-es férfiak zömén észrevettem a következőket, bàtyàmon is és több idősebb ismerősömön is, tisztelet a kivételnek. Soha semmi nem jó, mindenen csak dörmögnek a bajszuk alatt és mindent és mindenkit kritizàlnak. Ha mondok valami tök jó dolgot, legalábbis, ami szerintem jó, arra biztos az a reakció, hogy a dolog semmit nem ér, felesleges, gagyi, unalmas stb... Mindent ők tudnak a legjobban, állandóan elvàrjàk, hogy kikérjem a véleményüket, amikor is jól földbedöngölik az ötletemet és a terveimet, de a legkevesebb, hogy elveszik a kedvem tőle vagy húzzàk a szàjukat. A micsodàm is tele van már az állandó politizàlàssal is. Emellett ott van még a kivagyisàg, társaságában egyszerűen rá sem ismerek némelyikre, teljesen megbolondulnak, szárnyal az egójuk, megy a nagyot mondás ezerrel. Sokszor megy a panaszkodàs mindennel kapcsolatban és természetesen a nők is előkerülnek ilyenkor, na arról inkább nem is teszek említést, természetesen ők az okai mindennek. A kérdésem az lenne a hölgyekhez, hogy Ti is tapasztaltatok már ilyet és szerintetek jó esélyem van arra, hogy én is ilyen legyek? Ha igen, hogyan kerülhetném el ezt? Az ország ilyen, amiben élünk vagy a magyar férfiak egy kor után ilyen megkeseredettek lesznek? Nem ilyen sorsot szánok a barátnőmnek, így szeretném időben megtudni, hogy mitől vàlhatok ilyenné, igaz mondjuk ezt lehet, hogy a férfi társaimtól kellene megkérdeznem, de nem hinném, hogy túlzottan örülnének neki. Mindegy, még van jó pár évem addig, de gondoltam megkérdezem. Előre is köszönöm a normális válaszokat!

2018. dec. 29. 17:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10 Lehet, hogy nem sörözni kellene járni a haverokkal, hanem többet lenni otthon az asszony mellett! :D
2019. jan. 4. 16:21
 12/15 anonim ***** válasza:
65%
A sörözés évente 1X van, évzáró bulinak hívják. Attól hogy otthon vagyok, segítek, dolgozom, meghallgatom még nem változik a helyzet. Amúgy az egészben azt nem veszi észre senki, hogyha egyenlőek a felek a kapcsolatban, akkor miért a férfitől várják el a házasság működtetését. Miért minden érzelmi és fizikális tevékenység a férfi dolga? A kérdéseim amolyan költői elmélkedések...
2019. jan. 4. 17:57
 13/15 A kérdező kommentje:
#12 Már csak egy kérdésem van. Meddig fogod bírni szex nélkül?
2019. jan. 4. 18:36
 14/15 grénusné válasza:

1 nő,aki tán majdnem olyan cipüben jár ,bár én már kiépitettem azt ,hogy elfogadják ,és kérjenek tanácsott tőllem ,nár már időssebb is vagyok nálad ,DE

DE próbáld az életedet ugy élni mint én

Mindenben a pozitiv dolgot keresd ,

1 példa :(bár morbid )1 temetés az ugye nagyon rosz mindenki számára ,és mi a pozitiv benne :lehet örökölni a halottol (persze ha nincsen tartozása )anyám 6 hónapja ment el ,én valahogyan igy dolgoztam fel

De érterd a dolog lényegét ,mindig a + keresd mindenben

Ha kapsz 1 rossz véleményt amit mondasz az ismerőseidnek ,valahol az is egy jó dolog ,ha 3 nap kel ,hogy jóvá váljon ,de azzá válik ,ha megprobász igy élni nem lesz belőled morgos medve

2019. jan. 9. 16:59
 15/15 anonim ***** válasza:

"40 feletti férfiak zöme nem kap szexet otthon, vagy csak minimálisat."

Vagy már ők nem képesek többre, csak hát azt mégsem lehet beismerni. 😊

2019. aug. 14. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!