Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit tennétek ha hirtelen minden férfi eltűnne a
földről? Hogyan kezdenétek új életet? Mindenki
tisztában van vele hogy szinte kőkorszaki állapot lenne.
Mindent újra kéne építeni.
31/46 A kérdező kommentje:
Értem én amit amit írtok,csak mindig azok a fránya arányok.
Na de bubu, ha ti megmurdeltek mind, az arányok nem lesznek sehol. Tessék otthon maradni, főzni nekünk, gyereket nevelni, és megfordítjuk az arányokat.
2018. dec. 28. 20:36
Ez is csak egy burkolt ekézés. Fel van háborodva kérdező, mert nem azt írtuk, hogy jajj, hát mind meghalnánk, mert férfiak nélkül élet sincs. Troll kérdés.
2018. dec. 28. 20:44
34/46 A kérdező kommentje:
33-as,nem troll kérdés.Csak olyan sokszor mondják hogy jobb lenne férfiak nélkül.Én csak szembesítem azokat akik ebben hisznek hogy teljes káosz lenne, amit fel sem tudnak fogni.
Egy ideig igen, aztán újraépítenénk a társadalmat. Amúgy az tőled is függ, hogy jobb lenne-e nélküled. Az alapján, amit eddig tapasztaltunk részedről, igen.
2018. dec. 28. 21:07
Hogy működőképes lenne-e egy férfiak nélküli társadalom az nem kétséges, engem inkább az érdekelne, hogy a társadalmi berendezkedés hogyan alakulna.
Igazságosabb lenne-e.
2018. dec. 28. 21:09
Azok a fránya arányok...
Mi lenne, ha hirtelen eltűnnének a nők? Vajon mire lenne először szükséged? Egy pilótára, vagy egy nővérre? Egy nőgyógyászra (90% férfi) vagy egy gyerekorvosra (90%nő)? Te tudnál pótolni egy csecsemő ápolót, vagy egy bölcsődei gondozót? Mert ahogy elnézem, a fiú gyerekek is csak 3 éves kor után maradnának életben.
Mire lenne szükséged először? Ruha, étel, vagy egy új telefon?
Arról nem is beszélve, hogy egy hónap után minden kisfiú átélné a nemi erőszakot, mert ugye a fas2nak nem lehet parancsolni.
2018. dec. 28. 21:20
Ha eltűnnének a nők, Stephen King: Sleeping Beauties
Vagy William Golding: Lord of the Flies
2018. dec. 28. 21:24
39/46 A kérdező kommentje:
36-os,nem lenne igazságosabb,a nők irigykednek egymásra,szinte az élet összes területén.Sokkal több konfliktus lenne,akkor bontakozna ki az igazi harc.
Általánosítás megy ezerrel. Én pont a férfiaktól látom, hallom a szakmai irigykedést, egymás kicsinálását, az állandót pletykálkodást. A férfiak semmiben nem jobbak, mint a nők. Viszont a nőkben általánosságban nincs akkora versenyszellem, úgyhogy nem lenne akkora tülekedés a pozíciókra. Háborúra biztosan nem költenénk, az pénzkidobás.
2018. dec. 28. 21:39
Kapcsolódó kérdések: