Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, mit tennétek ha hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit tennétek ha hirtelen minden férfi eltűnne a földről? Hogyan kezdenétek új életet? Mindenki tisztában van vele hogy szinte kőkorszaki állapot lenne. Mindent újra kéne építeni.

Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 19:26
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Értem én amit amit írtok,csak mindig azok a fránya arányok.
2018. dec. 28. 20:33
 32/46 anonim ***** válasza:
98%
Na de bubu, ha ti megmurdeltek mind, az arányok nem lesznek sehol. Tessék otthon maradni, főzni nekünk, gyereket nevelni, és megfordítjuk az arányokat.
2018. dec. 28. 20:36
 33/46 Ollókezű Edward ***** válasza:
97%
Ez is csak egy burkolt ekézés. Fel van háborodva kérdező, mert nem azt írtuk, hogy jajj, hát mind meghalnánk, mert férfiak nélkül élet sincs. Troll kérdés.
2018. dec. 28. 20:44
 34/46 A kérdező kommentje:
33-as,nem troll kérdés.Csak olyan sokszor mondják hogy jobb lenne férfiak nélkül.Én csak szembesítem azokat akik ebben hisznek hogy teljes káosz lenne, amit fel sem tudnak fogni.
2018. dec. 28. 20:47
 35/46 Ollókezű Edward ***** válasza:
96%
Egy ideig igen, aztán újraépítenénk a társadalmat. Amúgy az tőled is függ, hogy jobb lenne-e nélküled. Az alapján, amit eddig tapasztaltunk részedről, igen.
2018. dec. 28. 21:07
 36/46 anonim ***** válasza:
94%

Hogy működőképes lenne-e egy férfiak nélküli társadalom az nem kétséges, engem inkább az érdekelne, hogy a társadalmi berendezkedés hogyan alakulna.

Igazságosabb lenne-e.

2018. dec. 28. 21:09
 37/46 anonim ***** válasza:
97%

Azok a fránya arányok...

Mi lenne, ha hirtelen eltűnnének a nők? Vajon mire lenne először szükséged? Egy pilótára, vagy egy nővérre? Egy nőgyógyászra (90% férfi) vagy egy gyerekorvosra (90%nő)? Te tudnál pótolni egy csecsemő ápolót, vagy egy bölcsődei gondozót? Mert ahogy elnézem, a fiú gyerekek is csak 3 éves kor után maradnának életben.

Mire lenne szükséged először? Ruha, étel, vagy egy új telefon?

Arról nem is beszélve, hogy egy hónap után minden kisfiú átélné a nemi erőszakot, mert ugye a fas2nak nem lehet parancsolni.

2018. dec. 28. 21:20
 38/46 anonim ***** válasza:
30%

Ha eltűnnének a nők, Stephen King: Sleeping Beauties

Vagy William Golding: Lord of the Flies

2018. dec. 28. 21:24
 39/46 A kérdező kommentje:
36-os,nem lenne igazságosabb,a nők irigykednek egymásra,szinte az élet összes területén.Sokkal több konfliktus lenne,akkor bontakozna ki az igazi harc.
2018. dec. 28. 21:24
 40/46 anonim ***** válasza:
94%
Általánosítás megy ezerrel. Én pont a férfiaktól látom, hallom a szakmai irigykedést, egymás kicsinálását, az állandót pletykálkodást. A férfiak semmiben nem jobbak, mint a nők. Viszont a nőkben általánosságban nincs akkora versenyszellem, úgyhogy nem lenne akkora tülekedés a pozíciókra. Háborúra biztosan nem költenénk, az pénzkidobás.
2018. dec. 28. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!