Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, mit tennétek ha hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit tennétek ha hirtelen minden férfi eltűnne a földről? Hogyan kezdenétek új életet? Mindenki tisztában van vele hogy szinte kőkorszaki állapot lenne. Mindent újra kéne építeni.

Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 19:26
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
98%

Jellemzően fiús szakmák.

Programozók még talán viszonylag sokan vannak, építészek is, vegyészek még többen.

GÉpészmérnökökből lenne hiány, de a fizika, matek tanárok pár év alatt kitermelnék az új munkaerőt.

A gyakorlatiasabbak megtanulnák a szakmunkákat könyvekből és a megmaradt kevés női hozzáértőktől. Ez is pár év.

Biztos lenne fentkadás, de 5-10 év múlva visszaállna a rend.

2018. dec. 28. 20:16
 22/46 anonim ***** válasza:
98%

"8-as,megnézném azt a nőt aki elkormányoz egy utasszállítót,"

És miért, te Drága? Nem kell hozzá fizikai erő, és úgyis leginkább a robotpilóta vezet.

2018. dec. 28. 20:18
 23/46 anonim ***** válasza:
97%

van női pilota

de megtanulják vagy ezt nem gondoltad volna?

valszeg lenne egy kis visszaesés de hamar talpra állnak és mivel sokkal gyorsabban és könnyebben tanulnak simán lehet h technikai szinten lekörözik a pasikat

2018. dec. 28. 20:18
 24/46 anonim ***** válasza:
98%

Amúgy vannak női utasszállító pilóták is. A legfiatalabb éves. Amúgy magyar pilótanő is van.

[link]

Remélem, megnyugodtál, hogy fogunk tudni repülni :D

2018. dec. 28. 20:20
 25/46 anonim ***** válasza:
97%

26 éves a legfiatalabb.

Bocsi, lemaradt.

2018. dec. 28. 20:21
 26/46 anonim ***** válasza:
98%

Dolgoznak ott nők is és igen, én tanult vagyok. Aki háttérmunkát végez, az nincs szem előtt. Látogass el pl. a Terror Házába Budapesten, látni fogod hány nő harcolt a férfiak mellett.

Triviális példa, akit mindenki ismer a kémia könyvből: Marie Curie.

Ellenállásban vettek részt: Oversteegen nővérek.

...

És ha vetted volna a fáradtságot az önképzésre minimum, ha már nem tanultál tovább, akkor tisztában lennél ezekkel a dolgokkal.

Női politikusok is vannak.

Mondom buta vagy, de az rettentően.

2018. dec. 28. 20:21
 27/46 anonim ***** válasza:
96%
2018. dec. 28. 20:22
 28/46 anonim ***** válasza:
97%
Igazából én dokiból is több nőt ismerek, mint férfit. Ezenkívül ellátogatsz bármelyik múzeumba, ott is nagyrészt nők dolgoznak.
2018. dec. 28. 20:23
 29/46 Ollókezű Edward ***** válasza:
65%
Én elmennék mozdonyvezetőnek, úgysem számítana, hogy szétrázza-e a méhem vagy sem. :)
2018. dec. 28. 20:24
 30/46 anonim ***** válasza:
97%
26os vagyok, csak a tudományból is akartam egy példát, amit a 7.osztályosok is ismernek.
2018. dec. 28. 20:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!