Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, mit tennétek ha hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit tennétek ha hirtelen minden férfi eltűnne a földről? Hogyan kezdenétek új életet? Mindenki tisztában van vele hogy szinte kőkorszaki állapot lenne. Mindent újra kéne építeni.

Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 19:26
1 2 3 4 5
 11/46 Ollókezű Edward ***** válasza:
51%
3-mas: "Semmit, élném tovább az életemet, és sajnálnám, hogy nem lehetne vér szerinti gyerekem." Én még ezt sem sajnálnám.
2018. dec. 28. 19:42
 12/46 anonim ***** válasza:
98%

Amíg a pasik nagy százaléka a mosógépet se tudja kezelni...

Feltalálnánk magunkat. Lehet pár meglepetés érne minket, de az emlegetett szakmákban is vannak nők, és simán megoldják

2018. dec. 28. 19:45
 13/46 anonim ***** válasza:
18%

Nagyon jól tudom, hogy vannak nők, akik nem akarnak gyereket.

2018. dec. 28. 19:45
 14/46 anonim ***** válasza:
92%
Igazából a spermabankok "tartalékait" felhasználva simán túlélne az emberiség. Bár az tény hogy bizonyos feladatokat meg kéne tanulnunk hisz a jellemzően férfi szakmákat is nekünk kéne csinálni. De őszintén szólva nem hiszem hogy pár évtizednél több kéne hogy egy tökéletesen működő rendszer felálljon. Ami gondot okozna azok a felrobbanó atomerőművek lennének. Na abba lehet kipusztulna az emberiség.
2018. dec. 28. 19:46
 15/46 anonim ***** válasza:
97%

mérnők vagyok ...

szal nem vágna földhöz

ellenben a fiamat sajnálnám :(

2018. dec. 28. 19:51
 16/46 peca1000 ***** válasza:
0%
Felfutna a vibrátor gyártók forgalma :)
2018. dec. 28. 19:52
 17/46 anonim ***** válasza:
97%

"Igazából a spermabankok "tartalékait" felhasználva simán túlélne az emberiség. "

Így van. És igen sok aktuálisan terhes nő is szaladgál a világban.

2018. dec. 28. 20:08
 18/46 anonim ***** válasza:
98%

Látom nem vagy valami tanult ember, de akkor segítek:

Nők is dolgoztak ezekben a munkakörökben, és be ne szVrj a felismeréstől, de női tisztek is voltak már korábban is a hadseregben. Egyik barátnőm programozó...

Szóval mi a francról beszélsz? Tőled még én is okosabb vagyok.

2018. dec. 28. 20:09
 19/46 anonim ***** válasza:
98%

[link]

Angolosok előnyben.

Mit tennénk? Amit az elődeink. Mikor a férfiakat elvitték háborúba, nők vették át a munkájukat. Most is ezt tennénk.

De a férfiak is ezt tennék. Aki meg tehetetlen, az megdöglik, akármi van a lába közt.

2018. dec. 28. 20:12
 20/46 A kérdező kommentje:
18-as,megnézném azt a nőt aki elkormányoz egy utasszállítót,a nemzetközi űrállomáson is csupa nők dolgoznak,kis tanultka.
2018. dec. 28. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!