Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők mit szolnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők mit szolnátok ha a barátotok bevallaná, hogy szeret magassarkút hordani?

Figyelt kérdés

Vele maradnátok,vagy lapát?

Indok is jöhet.

Legyetek szivesek ne keverjetek ide a homosexualitást az teljesen más.

2018. dec. 28. 14:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna sőt tetszene is a dolog. Imadom nézni másokon a magassarkut (legyen az férfi, nő) de én soha nem vennem fel (nem tudok benne menni ,kényelmetlen, nem illik hozzam)

N24

2018. dec. 30. 10:29
 12/16 anonim ***** válasza:
58%
A 9es lepontozása alapján kezdem tudni,milyen beteg emberek játszóterén vagyunk.
2018. dec. 30. 10:31
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Persze, mert magassarkúban tipegni otthon, az full hetero, mi?
2018. dec. 30. 11:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Amennyiben érzelmileg és/vagy szexuálisan nem vonzódik a férfiakhoz semmilyen szinten és amennyiben nem érzi magát nőnek, addig igen, heteroszexuális emberről beszélünk.
2018. dec. 30. 11:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Magastalpú yelow art buffalo. Ma már nevetség tárgya. De akkor "menő volt"
2018. dec. 30. 11:34
 16/16 anonim ***** válasza:
72%
Én férfi vagyok (még ha azt hiszik egyesek, hogy nem, inkább meleg), és én is szeretek magassarkút hordani. Hogy miért? Néha én sem tudom, de próbáltam már megválaszolni magamnak (is). Egyrészt, mert szép. Meg mert nem olyan ronda nagy, mint egy férficipő (egy 44-es női cipő is kisebb látszatra, mint a 44-es férficipő). Férfiatlanná tesz? Hát, a mai világban igen. De akarom én viselni? Igen. Ez az egy életem van, akkor úgy élem, ahogy. Ha egy nő bármit felvehet, akkor egy férfi miért nem? Kicsit igazságtalan a világ, nem?... Amúgy meglepően sok férfi akar vagy hord is női cipőt... Nem Magyarországon, persze... Bár tudok onnan is példákat.
2019. jan. 2. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!