Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők mit szolnátok hozzá, ha kiderülne, hogy a vőlegényetek szeret magassarkút hordani?
Semmi több,csak magassarkú papucs és szandál.
3,4darab volna.
Felbontanátok az eljegyzést,vagy megprobálnátok megváltoztatni,vagy elfogadnátok.
Pont ezt írom,hogy nem meleg,csak szeret magassarkút hordani.
A 2marhára nem ugyanaz.
Tényleg, miért is lenne meleg?
Ennyi erővel minden öltönyös "business women" leszbikus. Meg minden nő aki bokacipőt hord vagy sima farmert, inget, stb...
Hát, nagyon lesokkolnék, így elsőre. Másodjára picit rosszul esne, mert nem mondta el eddig, pedig bennem megbízhatna.
Hasraütés-szerűen nem mondanám, hogy felbontanám a jegyességet, de abban biztos vagyok, hogy ebben sajnos nem tudnék partner lenni.
De inkább az esne rosszul, h nem mondta el évekig.
Függetlenül attól, hogy meleg-e vagy sem, jól mondja a második válaszoló, mire odajutunk hogy megkéri a kezem, az ilyesmi azért ki kellene, hogy derüljön. Én legalábbis egészen biztosan nem mondtam volna igent úgy, hogy nem éltünk együtt 1-2 évet a lánykérést megelőzően, és azért évekig ezt nem lehet titokban tartani. Az meg, hogy a cipőszekrényben 3-4 darab 42-es magassarkú papucsot/szandált találok, miközben nekem 37-es lábam van, elég feltűnő :D
Egyébként ha még az előtt derül ki, hogy megkéri a kezem, akkor nem mondok igent a lánykéréskor (még előtte szakítok), ha valamilyen fura csoda folytán utólag, akkor felbontom az eljegyzést. Nekem ez a cross-dressing dolog nem igazán fekszik, ez van. Sado-mazo-ra bukó vagy nylonharisnyában maszturbáló faszival sem házasodtam volna össze, hiába hogy más mértékben durva, de azért nekem akkor is visszataszító.
Az enyémnek ki van lyukasztva az egyik füle, én meg tesztelni akartam h beforrt-e, így átszúrtam rajta az egyik kur.v@.s csüngős fülbevalóm. XD
Gyorsan megnézte h nem-e a me.l.eg oldalon van kilyukasztva(?) , aztán bepróbálta mindegyik fülbim, én tettem neki be, sírtam a nevetéstől annyira und.i volt a borostájával. Ő meg gyorsan átrohant a szomszéd szobába megmutatni a lakótársának XD ritka jó délután volt...
Figyelj, a vőlegényed utcára is hordani akarja? :D akkor szakítanék.
Ha csak otthon akkor nem, de tuti sosem bírnám ki h ne jöjjön rám a röhögés..
Ja és azt kikötném ha gyerekeitek lesznek előttük sem, rossz példa.
Amúgy hol vett 42-43-as magassarkút??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!