Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők mit szolnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők mit szolnátok hozzá, ha kiderülne, hogy a vőlegényetek szeret magassarkút hordani?

Figyelt kérdés

Semmi több,csak magassarkú papucs és szandál.

3,4darab volna.

Felbontanátok az eljegyzést,vagy megprobálnátok megváltoztatni,vagy elfogadnátok.

2018. márc. 26. 21:45
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Vicces, hogy te pofázol, hogy mit keverek ide, mikor már kész jóslatot fogalmazol meg. :D Nagy az isten állatkertje.
2018. márc. 27. 00:35
 22/35 A kérdező kommentje:

Olyan jó,hogy mindenki szerint kezdő buza vagyok!

Nem vagyok az, nem mintha releváns volna.

A kérdés egyértelmű,szerintem...

Arra referáljatok ha lehet.

(Akik bebuzulàst vizionálnak azok vàrjanak még a kárörvendő kacajjal.)

2018. márc. 27. 01:27
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, elfogadnám, ha attól érzed jól magad, hogy otthon néha női cipőt viselsz. De a jövőben több őszinteséget, nagyobb bizalmat várnék el.
2018. márc. 27. 03:31
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Az alábbiak futnának végig a fejemben ebben a sorrendben:

- "Hűűűhhhaa, még talán idejében kiderült" kezdeti sokk,

- gondolkodóba esnék, hogy mi lehet az oka annak, hogy ilyen darabokat szeret viselni, majd beszélgetnék vele erről,

- elfogadnám teljes mértékben, ha ez a vágya, de

- elgondolkodnék azon, mi van, ha ez valami más kiteljesedés kezdete és esetleg később másra-többre vágyna, addigra már házasok lennénk néhány gyerekkel. Majd erről is beszélgetnék vele.

Mindenképpen elfogadnám, mert az embert szeretem, nem pedig a szokásait. Az már más kérdés, hogy belefér-e nekem. Az én családképembe nem fér bele, szeretettel azt kívánnám neki, találja meg a boldogulását. Számomra ez sok.

Nem jártam még így, úgyhogy ez csak képzelgés.

2018. márc. 27. 08:54
 25/35 anonim ***** válasza:
0%

A magyar társadalom, sajnos, nincs erre készen...

A mai társadalom melegnek néz minden férfit, akik kicsit is kilépnek a maszkulin körből. Mindig csak az előítéletek. Nem furcsa, hogy több százezer férfi van a nyugati világban, akik ezt csinálják, vagy szeretnék csinálni? Mind meleg lenne? Utána kéne olvasni kicsit. A legtöbb férfi, aki erre vágyik, igazából nem meleg. Sokáig tart, míg az új dolgok meg tudnak ragadni.

Saját példából tudom, hogy elsőre valóban sokkoló tud lenni, de azt is, ha többször látják az embert magassarkút viselve, megszokják.

Amúgy én azért is mondtam el a barátnőmnek, hogy ez van velem, még esküvő vagy nagyobb változás előtt, hogy dönteni tudjon, velem marad-e. Amúgy érthető, ezt az ember nagyon nehezen mondja el valakinek, akit szeret. Ez is a részünk...

2018. márc. 27. 09:47
 26/35 anonim ***** válasza:

És áruld már el, hogy ez neked miért olyan fontos?

Kényelmetlen, egészségtelen és nem praktikus.

Minek hordod?

2018. márc. 27. 09:49
 27/35 anonim ***** válasza:
35%

Nekem miért fontos?

- Más. Jó kicsit másnak lenni, nem a megszokottnak.

- Jó a hangja, ahogy kopog.

- Kisebbnek tűnik, mint egy ugyanolyan méretű férficipő. Egyszerűen szebb...

- Lehet, hogy kényelmetlen, néha kicsit sok, elismerem, de egyben az is egy jó érzés, amikor felveszem.

- Valamiért sokkal jobban érzem magam, ha tudom, a barátnőm elfogad így is... Amúgy magabiztosságot is ad, és nem utolsósorban bátorrá tesz, más helyzetekben is.

- Meg amúgy is, rövid az élet, egyszer élünk, miért ne próbáljam ki. Van, aki kipróbálja, nem jön be neki, abbahagyja. Van, aki meg rákap az ízére. Miért ezt tiltsák be?...

2018. márc. 27. 10:08
 28/35 anonim ***** válasza:
66%

Jó, tehát magyarul homár vagy.

Ekkora baromságokat a látens melegek találnak ki.

2018. márc. 27. 10:20
 29/35 anonim ***** válasza:
0%

Látod, pontosan az ilyen reagálások miatt van, hogy egy férfi ezt nagyon nem fogja bevallani...

Nem vagyok meleg, eleget gondolkodtam rajta. Nincs kedvem férfiakkal "töcskölni". A nőket szeretem. Ha úgy jobb neked, akkor "férfi leszbikus" vagyok...

Nyisd ki a szemed és nézd meg, mi van olyan országokban, ahol nem illiberália van. Jó, nem azt mondom, hogy ezt fogod látni az utcán, de legalább nem is ítélnek el... Amúgy meglepődnél, de az irodában én magassarkúban járok, minden nap. Persze ez a cég sem Magyarország területén van... Elég sok pozitív reakciót kaptam. Van, aki persze elsőre meglepődik, de elbeszélget velem, és megért. És nem néznek melegnek. Épp múlt csütörtökön volt egy nagyon jó beszélgetésem egy nővel erről a cégnél.

Tudod, én úgy gondolom, a magyar társadalom nagy része képtelen másképp gondolkodni... Ebben és már kérdésekben is. Én már rég nem vagyok vallásos, fenyegethetnek engem kárhozattal meg ilyenekkel, nem érdekel... Boldog akarok lenni, magam akarok lenni, emilyen vagyok.

2018. márc. 27. 10:25
 30/35 anonim ***** válasza:
A ruházat és a szexuális orientáltság két külön dolog... Van, ahol ezt felismerték már és elismerték...
2018. márc. 27. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!