Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudja megmondani, hogy miért csak szimplán nem akar járni, de egyébként sülve-főve együtt vagyunk. Mi is történik tulajdonképpen?
Pár hónapja a legjobb barátnőm bemutatta nekem egy ismerősét, akivel kapásból világos volt, hogy pont olyan, akivel le tudnám élni az egész életemet, de ő még a megismerkedésünk napján a fejemhez vágta (mert a barátnőm nagyon pusholta ezt a “na én most jól összehozlak titeket” dolgot), hogy “nem tudnék veled járni, mert túl határozott vagy”. Ahhoz képest most heti legalább háromszor együtt alszunk, minden nap beszélünk, pontosan olyan, mintha járnánk, teljesen megegyezünk emberi értékek szempontjából. Csak annyi, hogy mások előtt nem fogjuk egymás kezét és nem adunk egymásnak csókot, de már szerintem kínosan sokat nézzük egymást és ha én szándékosan nem figyelek oda rá, akkor is látom a szemem sarkából, hogy engem figyel és mosolyog.
Amikor már azt hiszi, hogy alszok, akkor is cirógat és puszilgat. Ha nem bújok hozzá, akkor meg van sértődve. Legutóbb amikor beszéltünk erről, akkor sem mondott többet annál, hogy nem akar járni senkivel.
5 éve nincs senkije és most is bizonyos, hogy nincs más lány a képben.
Meg vagyok veszve ezért a férfiért és szeretném megérteni. Mindig elmondja mit érez dolgokkal kapcsolatban, csak erről nem beszél.
Ő 27 éves, én 22.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!