Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha a pasim megharagszik ha nem tudom megoldani a problémáját?
Figyelt kérdés
távkapcsolatban vagyunk jelenleg, nem tudja fizetni az albérletét és azt akarja hogy küldjek neki pénzt és segítsek. küldenék is, csak nem tudok. előre félek mert tudom hogy ha el kell hagynia az albérletét meg fog sértődni rám, de úgy vagyok vele, hogy ha ezért elhagy vagy összeveszik velem akkor menjen is.2018. dec. 27. 10:14
11/13 anonim válasza:
Nem sajnáltatom magam, csak a tényeket írtam le. Nem kell engem sajnálni! Mit is kezdenék vele, viszonozni egy érzelmet? Nehéz lenne, én profi vagyok, nincsennek érzéseim. Eszek, iszok, alszom, végzem a dolgom, aztán annyi. Olykor-olykor persze megkell játszani magam egy-egy szituációban.
12/13 anonim válasza:
Azért vagy profi mert nincsenek érzéseid? Ez inkább gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!