Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha a pasim megharagszik ha nem tudom megoldani a problémáját?
:D :D :D
Úristen, de szánalmas. Menjen el dolgozni, vagy kérjen a szüleitől.
Eszed ágában se legyen neki pénzt küldeni.
Miért nincs neki pénze? Mire költi?
Ismerős a szituáció ... velem is volt már ilyen
Az exem engem okolt mindenért mert érzelmek alapján változtatta a munkahelyet leszarta hogy fizeti ki az albérletet ( meg hogy a ferfiak nem erzelembol döntenek vicc) rengetegszer mondtam neki ne lépjen ki maradjon legalább addig amíg nem talál jobb biztosabb melot. De nem hallgatott ram soha. Persze utána engem okolt h nem tudja fizetni az albérletet és nem tetszett neki ha elmondtam a vekemenyem hogy nem rá keresek magamat is el kell tartanom. Ki készített az állandó vádaskodásaval. Nem tudott egy épeszű racionális döntést hozni. Ki az a hülye aki azért lép ki mert megsértik a lelki világát vagy rabeszi egy olyan nő a kilépésre akit ki rúgtak hogy sokkal kedvenc lesz a fizetés stb akkor is mkndtam h matadjon nézze meg de akkor is én voltam a szar a rossz. Nem lehet vele együtt dolgozni a hatalmas egoja miatt
Mert neki senki ne dirigaljon stb. Nem fogja fel hogy sajnos amíg ő a beosztott addig ez van. Majd ha fonok lesz (ami soha nem lesz) dirigálhat
Ebből lett elegem és szakitottam. Engem senki ne okoljon a gyerekes szar érzelmi döntései miatt.
N24
Ne küldj neki. Minden hónapban ezt fogja játszani?
Mióta ismered egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!