Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha nőként több szexuális együttlétet igényelek?
Nem azt csak a kutyák meg a férfiak igénylik, a nőknek nem kell szex.
32/f
Ez most komoly? Én tényleg szembe állok e próblémával. Nem napi 5ről van szó. Néha napi semmiről... És igényeljük mi is, nők.
Utolsó, az elején ő is ezt mondogatta...
Hogy érted, hogy többet igényelnél? Több aktust, hosszabbat, vagy időnként orgazmust?
Én is meglepődtem, hogy fogok találkozni olyan férfival, aki nálam jóval kevesebbet igényel, és rájöttem, hogy biza van olyan.
Átlagban ez napi, aztán mérséklődhet 3-5-re (nem 5 percekre gondolok), ahogy a kialakult életvitel étek engedi, de ez alá normális esetben huzamosan nem nagyon megy senki (a várandósság/betegség megint más tészta)
32/f
"Én is meglepődtem, hogy fogok találkozni olyan férfival, aki nálam jóval kevesebbet igényel, és rájöttem, hogy biza van olyan."
De még mennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!