Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az a nő aki bombanő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az a nő aki bombanő?

Figyelt kérdés

Kellemes karácsonyt gyakorisok😊

Nos, sok bombanős kérdés van itt. De mégis ki számít bombanőnek?

Üdv.

egy nő aki nem tudja mégis mit takar “a bombanő” a férfiak szótárában

2018. dec. 26. 00:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%

A bombanős idióta mindig az énb alexát emlegette, úgyhogy gondolom neki ő az.

De kitételként mondta a kerek, feszes segget és a nagy szilikon melleket, meg a botoxot. Szóval valami műtőasztal szökevény plasztikszörnyet képzelj el.

2018. dec. 26. 08:27
 12/12 anonim ***** válasza:
57%

Csak hogy legyen egy ilyen válasz is.... nekem olyan tapasztalatom volt, hogy akit őszintén, mélyről szerettem, számomra a legvonzóbb nő lett. Érdekes dolog volt, mert bennem is felmerült, hogy hogyan működik ez a dolog, mert még egy bombanőhöz sem működik olyan szinten az a bizonyos vonzás, mint ahhoz akit megszeretek, és rögtön megszűnik létezni a többi nő, már csak ő érdekel. A gyakorlatban ez nem beteges, hanem inkább egy lenyugvás, hogy megtaláltam azt, aki mellett nyugodt vagyok, mert szeretem, és valósíthatjuk meg a céljainkat.

Szóval ez a bombanő dolog valahol kirekesztő is lehet, viszont bár én nem hittem benne, de van ilyen, hogy az az egy nő aki kiváltja belőlem az elköteleződést, tisztelet, szeretetet... ő lesz az.

Alkatilag nyilván lehet vitatkozni hosszasan... bár nekem onnantól alkatilag is az ideálom lett akivel ez működött.

2018. dec. 26. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!