Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nem tartozom hozzájuk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem tartozom hozzájuk, miért kéne átmennek ünnepi, családi ebédre?

Figyelt kérdés
Olyanokkal tölteni a karácsonyt, akikkel 3mondatot beszéltem az évben VS itthon, nyugalomban.
2018. dec. 25. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
ne menj ha nem akarsz. Vannak jogaid. Nyilávn a rokonaid kérnek erre
2018. dec. 25. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Addig örülj még van ilyenre lehetőséged! Később már csak a temetőbe mehetsz ha "találkozni" akarsz velük....
2018. dec. 25. 13:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Én átmegyek. Aztán eljövök ha már sok vagy nem tetszik. De nem csinálok ebből ügyet.
2018. dec. 25. 13:05
 4/5 A kérdező kommentje:
A családom szépen kihalt mellölem, amíg apost anyost kötelezően látogatni kellett. Sajnos egy kezemen meg tudom számolni, hogy az én családom tagjaira hányszor gondoltak, szerveztünk akár össznépi karácsonyt.
2018. dec. 25. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindig nagy dilemma.

Az én szüleim már nem élnek. Soha meg nem kérdezték én hogy vagyok, mégis nagyon hiányoznak most is.

2018. dec. 25. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!