Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostik örülnek, ha egy jóképű vonzó szexis fiatal srác megy hozzájuk, a szokásos kliensek helyett?
Szerintem pénz-pénz. Sőt, még rosszabb is egy szép, mert abból nem lehet többet kisajtolni.
Öreg melósok nem járnak ilyen helyre, mert "sokba van" a 10.000 Ft-os ribék és azt a Lóbányai Homályoson meg a Mátyás keserűfelesen kellene megspórolni, pedig hát az szent. És a legtöbb öreg melóst "várja" haza Melósné Tespedt Múmia, sóval kapna a sodrófával, ha ilyet csinálna.
Ez a műsor része, így leszel visszatérő kuncsaft és adod a jattot amiből lesz majd a nyugdíja...
#3:
Nem, nem a műsor része, mert hirtelen elvörösödést, verejtékezést nem lehet eljátszani, főleg úgy hogy meg se kérdez hogy szeretnék-e ilyet, és nem is tudja hogy engem izgat-e ,vagy csak egy önző pö(c)s vagyok akinek csak a saját élvezete számít.
Na meg a megbeszélt 1 óra helyett 7 órás együttlét se érné meg neki, főleg az előre lebeszélt mindössze 1 órás tarifáért (értsd 1 órásért 7 órát kapok).
Mit szeretnél, mire tanítsalak? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!