Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon lecsökkenne az idevágó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lecsökkenne az idevágó hülye kérdések száma, ha a társadalom csakis és kizárólag a megözvegyült vagy bántalmazás miatt válni kényszerült egyedülálló anyákat támogatná?

Figyelt kérdés
Például én sem írnék ki róla kérdést. Csak jobb lenne nem ?
2018. dec. 19. 20:06
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

De annak a 80-90 ezer gyereknek nem olyan elcseszett szülei vannak mindnek, mint amik a kérdésemet ihlették, azt azért látjuk.

Oké, a kormány meg tényleg egy simlis bagázs és ezt senki nem vitatja, de nem erről szól a kérdés.

Borzasztó hülyén választ az ember magának párt, olyannyira, hogy az már szándékosnak tűnik. És ahelyett, hogy tanulnának a hibájukból, miután talpra vergődtek nagy nehezen, ugyan úgy mennek megint fejjel a falnak, aztán meg megy a sírás meg az egymásra mutogatás, hogy a férfiak vagy a nők szarok és leugatják napi szinten a másik nemet, de azért jó, hogy a társadalom dob egy kis aprót így ismeretlenül, amúgy is a k... annyát, hogy csak ennyit.

Ez elvi kérdésként íródott, nem azért, mert földhözvágna különösebben, hogy leadózok, ahogy az sem húzna ki a szarból különösebben, ha engem támogatnának ennyivel valamilyen jogalapon.

A konkrét bajom nekem azzal van, hogy valamelyik csatornán mindig borítják az arcomba a propagandát és a bírálatokat ha akarom, ha nem, aztán a másik oldalon vagy hallom vagy látom vagy olvasom a sztorikat és bevallom olykor kijövök a sodromból, hiszen engem is megbélyegeznek, holott segítek az adómmal, ráadásul engem is "kipótolhatnának", mert nekem még olyan csonka a családom, hogy áll belőlem, aztán jó napot.

Kicsit olyan, mintha a hajléktalan anyázna mindenkit, aki ad neki 200 forintot. -.-

2018. dec. 20. 03:28
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem segítesz. Gondold azt hogy a te adód megy stadionra, én meg elvált anyaként a saját adómból fizetem ki a családi pótlékot. Ennyi. Ennyi jár, a gyerektartás az apa fizeti, amikor éppen van munkája. Nem támogat engem mással az kormány. De egy gyerekre nincs ingyen étkezés meg ilyenek. A tankönyv más kategória, azt a kormány aljas húzásból tette ingyenessé, a tankönyvválasztás szabadsága megszűnt, értéktelen hasznavehetetlen propaganda könyvekből lehet (és kell) ingyen tanulni, valamelyik talpnyaló céget jól kistafírungozták. Inkább fizetnék hogy a gyerekem normális tankönyvekből tanuljon, mondjuk a mozaikosból, mint ezekből a szemetekből.

És nekem egyedülálló anyaként ugyanúgy bébiszittert kell hívnom ha el kell mennem valahova, mint a három gyerekesnek, mert a szüleim már nem élnek.

2018. dec. 20. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!