Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem ír vissza egy lány mikor tudom, hogy mennyire egyformák vagyuk és fix, hogy egyedülálló?
Nem azért járok ide, hogy mindenkire ráírkáljak hanem javarészt értelmesen próbálok válaszolni ahol hasznos..
Figyelek egy ideje egy lányt és mintha én lennék a válaszainak a fogalmazója, tartalom, terjedelem minden nagyon hasonló..
Mondom oké, ez van, semmi gond, erre egyszer felfigyeltem rá, hogy szingli és - egyforma múlttal - azonos kapcsolati jövőt képzelünk el..
Ez is oké, eltettem magamnak..
Aztán nemrég ráírtam, mivel nem olvastam sehol, hogy online nem akar ismerkedni..
De ugye nem történt semmi, ezért kérdésem:
Mi lehet akadálya akár egy elutasító válasznak mikor félig-meddig még a feladó kilétét is ismeri?
Csak minden 5. levelet nyit meg, igy a napi 100 kozott kicsi az eselyed. Viccet felreteve, miert lenne "kotelezo" visszairnia?
42F
szerintem nem kap annyi levelet, a korát és nemét eleve csak egyszer írta le az én egyik kérdésem alatti válaszában..szóval nem reklámozza sokat
másrészt tényleg nem kötelező, nem is mondom, viszont számítottam valami válaszra mert azért mégsem egy ilyen "demegdugn'lak" c történettel kezdtem..
mindegy, mindent nem érthetek
Mert mi sem tudhatjuk, ha Te sem....
Talán nem voltál elég kedves, őszinte érdeklődést mutató.
Irj neki megint.
Hasonló a gondolkodásotok, jó lenne beszélgetni, szimpatikus neked. Semmi szexre utaló jel, max dicsérheted a mosolyát.
Nincs veszteni valód,próbálkozz!
Sok sikert!!
Azért jó lenne tudni (neked), hogy egy tigris, vagy egy kismacska. :)
Társkeresőn ismerted meg? Nem.
Kérte, hogy írj neki? Nem.
Miért kéne válaszolnia?
Amúgy ez is egyfajta válasz.
Ertem. Irtam, hogy vicc volt.
De az is lehet, hogy nem lep be naponta, csak alkalomszeruen. De az is lehet, hogy elolvasta, de valaszt csak kesobb fog irni. Nem hiszem, hogy te ezekre nem gondoltal. Ha nem ir, akkor hiaba a minden hullamhossz es egyeb tenyezo, nem akar ismerkedni.
Ez a kerdesfelteves szerintem felesleges. Ertem, hogy fel vagy haborodva, de lesznek meg ennel nagyobb problemaid az eletben, ne szivd mellre.
42F
Ja, hogy ez itt volt? :)
Itt sokan elvből nem válaszolnak, tele az oldal bunkó egyedekkel, akiknek ez a tulajdonága csak pár levélváltás után derül ki.
először is *fogalmazása..
aztán, persze, ezekre gondoltam én is csak mégis szokatlan ez..
nyilván nem kérte, hogy írjak neki de ebben pont az a lényeg..
hát mindegy, öröm látni így is egy ennyire azonos embert
Az ember megörül egy-két hasonszőrű válasznak, meg ismerősnek vélt százaléknak.
De ez itt annyira bizonytalan világ. még ingoványosabb mint a pártaláló oldalak.
Ne szontyologj, karácsonyozz velünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!