Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok olyan fiúval, aki ilyen trendi irodában dolgozik?
Járnátok vele, ha ilyen irodában dolgozna, és keresne nettó 500 ezret?
Ha lenne egy közgáz és egy gazdinfó diplomája is a Corvinusról?
Felizgultatok?
Ha lenne jogsija, lakása, kocsija és 0ft hitele?
Vagy kizáró ok lenne, hogy egyenlőre még nem gucci ruhákba jár, hanem csak Zara, H&M, Pepe Jeans stb.
Hát én már tocsogok cuncimókus.
69/N
Nem rossz, de azért nem lepett volna meg, ha látok ott politikusokat rabruhában. Kicsit hajaz egy luxusbörtönre :D
32/f
Hajléktalan piás szagló pasi minden vágyam. Mikor unjátok már meg ezeket a hülye kérdéseket.
40N
Az irodának mi köze van bármihez is? A férjem egy ipartelep szélén dísztelen irodában dolgozik és hozza haza a nettó 900at (plusz bónusz meg hasonlók), nem az iroda kinézetén múlik, milyen munkahely. Én hasonlóan fancy irodában dolgozom, de elképzelheted, hogy nem nettó 900-ért kapok minden nap idegösszeomlást :D Ez nem függ össze.
Amúgy nem, nem izgultam fel, köszönöm kérdésed. Kicsit bicskanyitogató a stílusod, nem hangzol valami jó fejnek. Így akármennyit is keresnél, nem hiszem, hogy ismerkednék veled (feltéve persze, ha szingli lennék).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!