Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Járnátok olyan sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Járnátok olyan sráccal aki huszonévesen gyorsétteremben dolgozik?

Figyelt kérdés
30hoz közeledik.
2018. nov. 11. 19:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Attol fugg mi a munkakorod, az szerintem onmagaban nem gond hogy gyorsetterem, de ha 30 hoz kozel meg nem leptel valamit elore, nekem olyan erzes mintha ellennel a hig kakiba eleted vegeig, motivalatlansagot es beletorodest mutatna, ami szamomra nem szimpatikus. Bocsanat, ha megsertettelek :)
2018. nov. 11. 19:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Attól függ mi a munkaköröm? :) Mi van? Ha burgersütő vagyok, nem kezdenél velem, de ha "manager" akkor meg igen?
2018. nov. 11. 19:23
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Az még oké, ha valaki egyetemi évei alatt diákmunkaként a mekiben vagy a mozi büféjében dolgozik, sőt, ezt abszolút értékelném is. Viszont miután már van esetleg valamiféle szakmája, diplomája, akkor támogatnám, hogy inkább abban dolgozzon, és hagyjon helyett a gyorsétteremben az egyetemistáknak :D
2018. nov. 11. 19:28
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
Nem mindegy, hogy mondjuk a saját vállalkozását viszi, vagy egy gyorsétteremláncnál dolgozik, utóbbi esetén milyen pozícióban. És főleg, hogy miért. Mit szeretne elérni, milyen állomás az életében a gyorsétterem.
2018. nov. 11. 19:28
 5/11 anonim ***** válasza:
43%

önmagában ezért nem. De vokt olyan párom aki 27 évesen még egyetemen tanult és a gyakornoki bére is arra volt elég, hogy a buszbérletet kifizesse. Kvázi én tartottam el. Szóval a gyorsétermissel anyagilag biztos jobban járnék. :D

A fő kérdés az, hogy szereti-e a munkáját, vagy ha nem és kényszermegoldás, akkor hogy tervezi a kitörést ebből.

Én azt megértem ha pl valaki azért dolgozik itt mert szereti ezt csinálni. Vagy ugródeszka, mert pályát tévesztett stb. sokunknak nem alakul tökéletesen az életpályája.

Azt viszont nem tudnám elfogadni, ha csak lustaságból van ott.

2018. nov. 11. 19:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Elso vagyok, erdekes hogy 30 fele jarsz es nem erted amit mondani akartam. :) persze nem arrol van szo hogy csak managerekkel jarnek, hanem az, hogy legyen benne motivaltsag, jobbra vagyas. Engem ez hajt az eletben, es nem tudnam elkepzelni magam olyan mellett aki a sultkrumplisuto mellol akar nyugdijjba menni, mert ot ez kielegiti. Remelem mar ertheto volt amit irtam
2018. nov. 11. 19:36
 7/11 A kérdező kommentje:

Kisiklott az élete, sokáig az alkohol rabja volt. Ezért (is) dolgozik ilyen helyen.

Miért olyan fura hogy nem mindenkinek hasít az élete nyílegyenesen felfelé?

2018. nov. 11. 19:45
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Fogalmatok sincs hogy mi a szakács fogalma sem az hogy a szakács munkakör miért nehéz. Ne szidjátok őket mert nem lesz kajátok. Én is az vagyok és nem csak sült krumplit kell sütni. De ha ez nektek gond akkor nem lesz egyik se a feleségem. 🙂😅😅
2018. nov. 11. 19:52
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Na az alkesz spongyabob itt keres lyukat a farkának😂😂😂
2018. nov. 11. 21:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Na akkor ne a gyorsétteremmel gyere, itt nem az a lényeg. Hanem úgy tetted volna fel a kérdést, kezdenétek egy alkoholistával...

A válasz, soha!

2018. nov. 12. 02:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!