Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy jóképű férfi miért lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy jóképű férfi miért lehet zárkózott, introvertált?

Figyelt kérdés
2018. dec. 18. 22:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Miért ne?

A kettő nem zárja ki egymást....

2018. dec. 19. 01:01
 12/14 anonim ***** válasza:
95%

A zárkózott és az introvertáltság nem ugyanaz. Introvertáltnak simán születik valaki.

Zárkózottá pedig rossz élmények hatására válik.

2018. dec. 19. 07:12
 13/14 anonim ***** válasza:
84%

Sziasztok! Én gyerekkori élmények miatt lettem csendes, visszafogott, zárkózott felnőtt.

Egyrészt apukám alkoholista volt, aki legalább nem vert minket és eljárt dolgozni, de két jó szava nem volt hozzánk az életben és inkább volt egy lakótárs mindig, belül maga is egy gyerek, mint apa. Sosem volt apám és emiatt nagyon vágyom a törődésre, jó szóra. Totál leszart minket és minden családdal, háztartással járó felelősséget, munka után csak itta a bort, tévézett, számítógépezett.

Másrészt anyukám pont akkor lett rákos, amikor én 1-1,5 éves voltam és a húgom született. A túléléssel kellett foglalkoznia utána sokáig és nem volt ideje minket szoptatni vagy magához ölelni, pedig amúgy jó anyukánk van. Ez pedig baromi fontos kor az ember személyiségfejlődése szempontjából, hogy baba korában megkapja az ilyen anyai törődést, szeretetet. Több pszichológus is megállapította, hogy a húgommal mindketten valószínűleg emiatt vagyunk ilyen szorongó természetűek.

Emellett egész életemben amíg otthon éltem azt hallgattam, hogy a szüleim veszekednek és ez elől egyszerűen csak elbújtam a szobámba és csöndben hallgattam az egészet, valahogy aztán ehhez szoktam hozzá az életben is, hogy hallgassak, elvonuljak.

197 cm magas, szőke hajú, elég helyes arcúnak mondott, vállas-szálkás alkatú vagyok. Nem mondom hogy minden nőnek tetszem, de elég soknak igen a napi visszajelzések alapján. Ezt már sokszor észrevettem, hogy az emberek azt várnák el jobban valami tudat alatti ösztönből, hogyha már ilyen magas és jóképű vagyok, akkor biztos nagy dumás, beszédes, magabiztos, társaság közepe, stb vagyok, aztán néha csak néznek, amikor nem.

2018. dec. 19. 09:40
 14/14 anonim válasza:
Az introvertáltság nem egy hiányosság csak azok fogják fel így akik nagyon extrovertáltak az ambivertek kb megértik mindkét típust, én pl nagyon introvertált vagyok és már nem is keresem az extrovertáltak társaságát mert teljesen máshogy látnak minket, tisztelet a kivételnek.
2023. ápr. 5. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!