Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesti jóképű pasik! Titeket meg szoktak nézni a metrón a lányok? Csak minket rútabbakat kerülnek el tekintetükkel?
Figyelt kérdés
2018. dec. 4. 23:31
2/9 anonim válasza:
Én a nem kifejezetten jóképű férfiakat is megnézem, mert mindenkiben van valami érdekes.
N
3/9 anonim válasza:
Én is neha érzem ha vki (lány) néz, aztán mikor odanézek elfordul, de ettől csak ideges leszek és zavar mert nem tudom miért néz :/
4/9 anonim válasza:
Utazz trolival, hátha nagyobb szerencséd lesz... :D
6/9 anonim válasza:
Ja meg szoktak, meg mosolyogni is szoktak, de nem gondolom magam igazán jóképűnek, meg beszari is vagyok szóval esélytelen hogy leszólítsak egy ismeretlent. De még ha azt meg is tenném azt se tudnám mit beszéljek egy ismeretlen emberrel...
7/9 anonim válasza:
Nem vagyok extrém jóképű, de amikor többezer ember lát téged egy nap, akkor annyi között miért ne lehetne olyan, akinek tetszel?
8/9 anonim válasza:
A többségük a telefonjába van beleszerelmesedve...
9/9 mikeXxX válasza:
Autóval járok lehet csak ezért néznek 😱 😂?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!