Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik haveromnak megengedtem, hogy fogdosson. Szerintetek ribanc vagyok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 22:10
22/27 anonim válasza:
ha én is fogdoshatlak akkor csak nyitott vagy ha nem akkor meg 1 utsó ribi
23/27 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy ettől ribanc. De ha te úgy érzed akkor ne engedd meg annak a fiúnak,hogy fogdosson. Én sokszór még a páromnak sem engedem meg :P
24/27 A kérdező kommentje:
hát fogdoshatsz...
2011. jan. 6. 21:48
25/27 anonim válasza:
A kommentjeid alapján te még elég éretlen kislány lehetsz..13 éves talán? Amúgy itt kezdődik a k*urvaság drága ha ezt mindig mindenkinek megengeded(ha 1x előfordult elnézzük.)Amúgy ha így folytatod,a következő kérdésed az lesz,hogy " engedtem hogy megb*sszon egy idegen,ribanc vagyok?"
26/27 A kérdező kommentje:
hát igen 13 vok de egyre jobban vágyok arra, hogy fogdossonak és nagyon élvezem.
2011. jan. 8. 17:20
27/27 anonim válasza:
Igaz kilenc évvel ezelőtt kiírt kérdés, és bicsánat, hogy most válaszolok erre. Viszont ez az ("en sokszór még a páromnak sem engedem meg, hogy fogdosson"). Na most akkor kicsikém akkor még most is azt mondom, hogy remélem ezért elhagyott mert én lettem volna a helyében anno már rég elhagytalak volna ezért elvégre nem egy vadidegenről beszélünk.
Kérdező!: Te viszont egy elég meglehetősen bizarr egyéniség lehettél anno.
(/FF/%#£yexe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!