Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik haveromnak megengedtem, hogy fogdosson. Szerintetek ribanc vagyok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 22:10
11/27 anonim válasza:
Nem ettől leszel ribanc! Úgyhogy ne aggódj. Néha az ember megenged a haveroknak ezt-azt, nem mindig könnyű kezelni egy fiú-lány barátságot.
12/27 anonim válasza:
etől még nem vagy ribanc
de azért tul szimpi sem:D
14/27 anonim válasza:
En mast is engedtem neki es akkor mi van???Mindkettonknek jo volt, ennyi volt es jobb haverok lettunk mint elotte es ennek mar tiz eve.ne csinalj ebbol problemat!!Ha a pasik fogdosnak oket nem nevezik semminek.Az a ribanc aki csaladot szakit szet es aki erdekbol megy ferjhez, vagy tart pasit.
15/27 bari_ka válasza:
Csak nehogy az legyen belőle hogy majd a többi fiú ismerősödnek elmeséli.. és majd mindenki elvárja hogy fogdozhasson.. ezt kerüld csak el bogaram..
16/27 anonim válasza:
Szerintem meg a haverod bunkó. Érdekes, onnan senki nem nézi. Most az a pasi nem tapló, aki letaperolja a lány haverját? Milyen haver az?
A kérdező nem ribanc, max. még nem tapasztalt eleget.
Ne engedd magad "fogdosni" - max. majd egy olyan fiúnak, akivel egy ideje rendesen együtt jársz.
17/27 anonim válasza:
Igazából úgy nincs vele nagy probléma, ha a srácnak sincs barátnője. De ha van, akkor már eléggé ribanc dolog hagyni magad.
18/27 anonim válasza:
Nem, de nekem is engedd meg kérlek!
20/27 anonim válasza:
Nem vagy ribanc,csak repedt sarkú.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!