Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem egyedül utazna el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem egyedül utazna el az ünnepek alatt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

1,5 éves házasok vagyunk, a családjához menne Erdélybe, mert most mindenki otthon lesz, ami ritka alkalom. Én most 15 hetes terhes vagyok, ezért nem szeretnék vele tartani. Nem lenne benti wc, se egy fürdőszoba, és nem akarok kockáztatni egy felfázást a budin, meg hát a hosszú utazás sem vonz, még mindig hányingeres vagyok... Plusz dolgozom, régóta most lenne először időm kipihenni magam.

Ő viszont simán elmenne nélkülem. Ha nagyon kérem, talán itt marad, de nem tudom hogy ez nagy önzőség-e. Ritkán jut haza hosszabb időre, amit teljesen megértek, de közben meg olyan pocsék lenne egyedül lenni ennyit és pont karácsony-szilveszterkor.

Ti mit tennének?

2018. dec. 16. 21:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Bakker ne rinyalj

Semmi baja nem lesz a gyereknek vagy neked.

Emeld fel a segged es kiserd el a parod

Nem te vagy az elso hanem TI

Vagy ha nagyon nem akarodzik akkor egy kedves misollyal engedd el es nem hivogasd amig ott van

Nem a tied a pasi nem a tulajdonod h neked kelljen elengedni !

2018. dec. 17. 05:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérd meg a férjed, hogy mondjuk 24-25 maradjon itthon, 26-tól utazzon, így mindenkivel tud időt tölteni. Ha hányós vagy, ne utazz!!! 30N
2018. dec. 17. 09:29
 13/16 anonim ***** válasza:
16%

Nem vagytok összekötve.

Te lemondtál erről az útról, teljesen érthető okok miatt.

A férjed viszont menni szeretne. Miért korlátozod? Miért elvárás tőled, hogy ő mondjon le a lehetőségről?

Ha nem megoldható, hogy kivegyetek egy szobát, és kibírd az utazást, akkor fogadd el, hogy ő viszont megy.

Ne legyél már házisárkány :-)

2018. dec. 17. 15:46
 14/16 piroska és a farkas ***** válasza:
80%
Szerintem az alap, hogy a szentestét kettesben - illetve hàrmasban - töltsétek. Hogy utàna elutazik, az teljesen érthető, hisz ők is a csalàdja. Nem mindenóràsan vagy újszülöttel hagyna itt, és gondolom, szüleid, esetleg testvéreid, baràtaid vannak, nem lennél magànyos azon a pàr napon. A helyedben nem utaznék.
2018. dec. 17. 17:11
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a kicsit megértőbb válaszokat! Azért tettem fel a kérdést, hogy tudjak jól dönteni, szerintem a hezitálástól még nem leszek rossz feleség.

Az eddigi 2,5 hónapot végig hánytam, most juttam el odáig, hogy végre nem fogyok, szóval nem vonz a 10 órás zötykölődés. Nem rinyálásból, eddig végig nyomtam, de már tényleg jol jönne egy kis pihenés, és nyugi, hogy erősödjek.

Szóval valószínű, hogy itthon maradok. Remélem a Szentestére azért sikerül rávennem.

2018. dec. 17. 22:01
 16/16 piroska és a farkas ***** válasza:
84%
Akàrmilyen ritkàn làtott rokonok, engem bàntana, ha a férjemben egyàltalàn felmerülne, hogy a szentestét ne velem töltse. Nem egy baràtnő vagyok, hanem a születendő gyermeke édesanyja, a legszűkebb kis csalàdja. Hogy utàna elutazna, hàt utazzon, érezze jól magàt.
2018. dec. 18. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!