Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem egyedül utazna el az ünnepek alatt, mit tegyek?
1,5 éves házasok vagyunk, a családjához menne Erdélybe, mert most mindenki otthon lesz, ami ritka alkalom. Én most 15 hetes terhes vagyok, ezért nem szeretnék vele tartani. Nem lenne benti wc, se egy fürdőszoba, és nem akarok kockáztatni egy felfázást a budin, meg hát a hosszú utazás sem vonz, még mindig hányingeres vagyok... Plusz dolgozom, régóta most lenne először időm kipihenni magam.
Ő viszont simán elmenne nélkülem. Ha nagyon kérem, talán itt marad, de nem tudom hogy ez nagy önzőség-e. Ritkán jut haza hosszabb időre, amit teljesen megértek, de közben meg olyan pocsék lenne egyedül lenni ennyit és pont karácsony-szilveszterkor.
Ti mit tennének?
maradnek a fenekemen.
meg ha talaltok is normalis szallast, a zotykolodes nem tesz jot.
nem beszelve az ottani korhazkrol, ha baj lenne.
menjen egyedul.
Megértheted őt is, h a családjával szeretne kicsit lenni.
Te nem tudsz haza utazni az ünnepekre?
Egyedül kell majd felnevelned a gyereket. De nem azért, mert elmenne nélküled, hanem azért, mert már most önző vagy, és csak magadra gondolsz.
Örülök, hogy terhes vagy, (remélem nem is utoljára) és az is jó, hogy vigyázol magadra. Ne is engedj, nagyon fontos, hogy ne betegedj meg egy kicsit sem!
De nem állíthatsz senkit egy ilyen döntés elé! Ha férfi lennél, már támadnának a feminácik.
Csak és kizárólag, rajtad múlik, hogy ne váljon valóra a "jóslatom". Bízom benned, hogy okos leszel, és tőle lesz a 4. gyereked is, akik együtt lepnek meg az 50. házassági évfordulótokon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!