Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex, de még nem vagyunk együtt csak nekem fura?
Megismertem egy férfit. Párszor találkoztunk, szimpatikusak vagyunk egymásnak. Majd korán jött a szex... A kémia megvan. Viszont én még a kapcsolatnak az "illatát" sem érzem...
Nem vagyok az egy éjszakás, rövid kapcsolatoknak a híve (ő sem). Ezért is fura ez a szituáció. Lehet régimódi vagyok, de a mai világban tényleg így indul egy kapcsolat?
23L
Manapság divatosak az ilyen szexkapcsolat és barátság extrákkal féle laza kapcsolatok. Modern világ kicsit kikényszeríti ezt. Elhidegülnek az emberek egymástól, és ez a kapcsolatokra is rányomja a bélyegét. Nem tudják hogyan kell. Ösztöneiket kiélik, megélés helyett, aztán utána fogalmuk sincs mi van, kiégnek...
Nem tudatosak az emberek, nem ismerik a szükségleteiket. Ösztönlényként pedig jelenleg az ilyen kapcsolatocskák a legkényelmesebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!