Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt lennétek úgy valakivel, hogy nem vagytok szerelmesek, de ő odáig van értetek?
Voltam ilyen helyzetben, és eleinte nem hittem benne, de belementem a kapcsolatba. 5 éve vagyunk már együtt, és nagyon szeretem.
Az idő mindent megold, de esélyt kell adni a dolgoknak. :))
27/f
A szerelem jön megy, nagyon jó ha van és persze sötét verem is.
Gyakran előfordul, hogy mire magába bolondít valaki addigra éppen nála alszik ki a fény és ott állsz tanácstalanul, hogy jézusom, de hiszen ő rángatott bele most meg lelép, mégis mi ez, hiszen mégcsak nem is tetszett!:D
Nem ismerem őt, de ha valóban szeret, akkor megérdemel egy esélyt. Én is így ismertem meg a férjem. Nem volt meg köztünk az a tüzes vonzalom a részemről, de ő csak nem adta fel, pedig elküldtem párszor.. Örülök neki hogy nem mondott le rólam. Azóta már született egy babánk is, és boldog vagyok mellette. Belezúgtam teljesen. :))
25/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!